Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a menyasszonyi csokroddal? Kiszárítottad? Vagy kidobtad?
Figyelt kérdés
Én olyan pazarlásnak érzek egy csokorért több ezret netán több tízezret kiadni, ami aztán úgyis elhervad. CSak én vagyok így vele?2012. márc. 27. 11:48
11/15 anonim válasza:
ez a sír dolog aranyos :) az én mamám is 3 éve halt meg, szerettem volna, ha látja az esküvőmet, lehet, hogy én is így teszek, ha bírja addig a csokor!
12/15 anonim válasza:
El szokás dobni, az viszi haza, aki elkapta, nem? ÉN nem tudom, hogy ő mit csinált vele, szerintem kidobta.
13/15 anonim válasza:
a dobócsokrot szokás eldobni,ami egy kicsi csokor
a menyasszonyi csokrot nem szokás,legalábbis felén.
már válaszoltam,hogy én mit csináltam vele
viszont művirágosról jutott eszembe,egyik barátnőm a tanujától,aki hobbi szinten gyöngyöt fűzött,ő gyöngyből kapta meg a csokrát,csodaszép,igaz jópár hétig készült.
de örök emlék neki
14/15 anonim válasza:
Nekünk nemsokára lesz az esküvőnk, sajnos én nehéz helyzetben vagyok,nem tudom,hogy édesanyám sírjára vigyem-e el a csokrot, vagy párom anyukájáéra. De szerintem, párom anyukájáéra viszem el, ezzel is megköszönve neki,hogy ilyen nagyszerű embert adott nekem.
23/L
15/15 anonim válasza:
Na, én dobócsokorra sajnáltam a pénzt. Azt meg minek külön. A gyönyörű menyasszonyi csokromat dobtam el, eleget fényképeztük, az emlék megmarad. Elszáradva olyan szomorú lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!