Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi lett a menyasszonyi csokrod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett a menyasszonyi csokroddal? Kiszárítottad? Vagy kidobtad?

Figyelt kérdés
Én olyan pazarlásnak érzek egy csokorért több ezret netán több tízezret kiadni, ami aztán úgyis elhervad. CSak én vagyok így vele?

2012. márc. 27. 11:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak simán kiszárítottam amíg el nem váltunk megtartottam. :) most a 2. és egyben utolsó esküvőmön a csokromat is simán kiszárítom. :) De lehetőség van jó pár ezerért tartósíttatni,Pesten csinálnak ilyet, de kidobni pár hétig semmiképp tedd!! :)
2012. márc. 27. 11:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

kiszárítottam,a falamat díszítette egy ideig.Majd a száraz virág elkezdte a színét,szépségét elveszíteni,és nem volt már csak porfogó.Így kidobtam.De azóta már rég el is váltam.

A második esküvőmnél sokalltam több ezret egy csokorért,és mivel csak két tanús esküvőnk volt,így csak 3 szál virágból állt a csokrom..Azt a vázába tettem és amikor elhervadt,kidobtam.

2012. márc. 27. 11:56
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Kidobtam. Meg el is váltam. Ilyen sorrendben.

Második nem lesz. Mármint csokor. De talán esküvő se, nem vesz el, fene a jó dolgát.

De Te, kedves kérdező, jól kifogtad ezt az "elvált nők klubját" :)

2012. márc. 27. 12:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én eldobtam a csokrot, és hazavitte a szerencsés lány. :)

Egyébként én is pazarlásnak érzem, az én csokrom 15 ezer forint volt, de úgy voltam vele, egyszer megyek férjhez. :)

2012. márc. 27. 12:08
 5/15 tetro ***** válasza:
59%
ha a csokorra pazarlásnak érzed kidobni azt a pár ezer forintot, akkor mit érzel a lagzival kapcsolatban? :D
2012. márc. 27. 12:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem júniusban lesz az esküvőm!Vasárnap ki fogom vinni a temetőbe, drága mamám sírjára!Sajnos nem élte meg h lásson az esküvőmön, így a csokromat neki szánom!
2012. márc. 27. 12:53
 7/15 A kérdező kommentje:
A nagy esküvőt is annak érzem, ezért csak szűk körű lesz. Másra kell a pénz.
2012. márc. 27. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
kálábol volt a csokrom, amikor elhervadt a vázávan, kidobtam.
2012. márc. 27. 13:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

kis esküvő,kis "lagzi' (étterem csak)

és a csokrom nem mondtam meg hogy esküvőre kell,igy 3ezerből olyan gyönyörű rózsacsokrom lett hogy csak nah.

Kiszáritottam,falon lóg,speciális sprével tartósitottam (nem tudok nevét,kaptam én is)

2012. márc. 27. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Művirágból van és idén a nővérem kérte el az esküvőjére.

Én személy szerint a lányomnak raktam/rakom félre!

Egyébként megmondani nem lehet róla, hogy mű...

2012. márc. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!