Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a menyasszonyi csokroddal? Kiszárítottad? Vagy kidobtad?
kiszárítottam,a falamat díszítette egy ideig.Majd a száraz virág elkezdte a színét,szépségét elveszíteni,és nem volt már csak porfogó.Így kidobtam.De azóta már rég el is váltam.
A második esküvőmnél sokalltam több ezret egy csokorért,és mivel csak két tanús esküvőnk volt,így csak 3 szál virágból állt a csokrom..Azt a vázába tettem és amikor elhervadt,kidobtam.
Kidobtam. Meg el is váltam. Ilyen sorrendben.
Második nem lesz. Mármint csokor. De talán esküvő se, nem vesz el, fene a jó dolgát.
De Te, kedves kérdező, jól kifogtad ezt az "elvált nők klubját" :)
Én eldobtam a csokrot, és hazavitte a szerencsés lány. :)
Egyébként én is pazarlásnak érzem, az én csokrom 15 ezer forint volt, de úgy voltam vele, egyszer megyek férjhez. :)
kis esküvő,kis "lagzi' (étterem csak)
és a csokrom nem mondtam meg hogy esküvőre kell,igy 3ezerből olyan gyönyörű rózsacsokrom lett hogy csak nah.
Kiszáritottam,falon lóg,speciális sprével tartósitottam (nem tudok nevét,kaptam én is)
Művirágból van és idén a nővérem kérte el az esküvőjére.
Én személy szerint a lányomnak raktam/rakom félre!
Egyébként megmondani nem lehet róla, hogy mű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!