Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászutas kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászutas kérdés?

Figyelt kérdés
Szerintetek gáz ha belföldön megyünk el nászútra?Ti hol voltatok.Én bevallom egy kicsit félek külföldre menni,hogy átvernek valahol,vagy nem olyan mint a képeken,a szálloda.Nem tudok dönteni.Segítsetek!!!
2012. márc. 22. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
szállás.hu - ez egy szálláskereső,mindenki értékeli a hotelt,panziót,stb,és leírják a negatívumot,pozitívumot. Én ennek alapján szoktam dönteni,eddig bejött.
2012. márc. 22. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Sehol. Olyan dogokra költöttük a nászút árát, amire valóban szükségünk volt, és nem bántam meg.
2012. márc. 22. 22:35
 3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.Sok szép hely van itthon is.Egyébként meg megbízható, nagy külföldi utazási irodánál nem valószínű, hogy átvernek és közvetlenül velük szerződve még sokat lehet spórolni is.
2012. márc. 22. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz,mi sem mentünk külföldre,soha nem gondoltam,hogy nálunk is vannak ennyire gyönyörű helyek!Vaterán találtam a nászutat(tavaly)1 hét Bélapátfalván,reggelivel,2 főre 35 ezer ft volt!Nagyon szép hely,egy barátságos,csendes panzióban voltunk,a környék tele látványossággal,nagyon jól éreztük magunkat!
2012. márc. 23. 01:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz! A nászútnál nincs meghatározva, hogy csak külföld lehet. Nekünk is nyáron lesz az esküvőnk, összesen 10 fő lesz, nem lesz lagzi, csak egy vacsi, mert az anyagiak ezt engedik. Biztos, hogy sok rokon majd megszól ezért is, mert "úgy szokás", de minket a szokás nem érdekel. Ugyanigy a nászútnál sem, mi is csak pár napra megyünk, én Zebegényt néztem ki, mert gyönyörű és sok túralehetőség van. De ahogy az első írta, a szallas.hu tényleg jó, ott lehet olvasni sok véleményt mindenféle szállodáról, apartmanról, panzióról. Sok boldogságot nektek! :)
2012. márc. 23. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem akartunk külföldre menni. Nekem túl stresszes lett volna. A Dunakanyarban voltunk. Nagyon jó volt, a hely gyönyörű és csak egymással tudtunk foglalkozni! :) Szerintem egyébként egy nászútnál nem az a döntő, hogy hol, hanem hogy együtt :)
2012. márc. 23. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. 5-ös! mi is Zebegényben voltunk!!!:)
2012. márc. 23. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
ha kulfôldre kellene nászútra mennem, meg is bolondulnék.
2012. márc. 23. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sznobizmus azt mondani, hogy csak külföldön jó a nászút, sajnálom, hogy odáig jut valaki hogy megkérdezi hogy gáz-e belföldre menni, annyira sulykolják a hülyeséget a médiában...

Belföldön is sok tök jó hely van, ráadásul a hazai gazdaságot erősíted (tudom, nem elsődleges szempont, de ha már :) úgyhogy egyáltalán nem gáz!

Mi 4 csillagos kastélyszállóban leszünk 6 napot, félpanziós ellátással, 78900 ft volt kettőnknek! Maiutazas.hu-n szoktak lenni nagyon jó ajánlatok.

2012. márc. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!