Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugye lehet még fehér ruhám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye lehet még fehér ruhám? Nyugtassatok meg!

Figyelt kérdés

Már egyszer én is házas voltam, meg a párom is. Nem volt templomi esküvő nálam, nála viszont igen, katolikus.

Ugye ha összeházasodunk, akkor lehet még fehér ruhám? Mert párom szerint nem, mert nem az első házasságunk, viszont én úgy tudom, hogy ha az én vallásom szerint házasodunk (református) ott lehet, nem?

2012. márc. 8. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
naná hogy lehet fehér ruhád vagy a végén elvisz a katolikus fehér ruha őrség?XD
2012. márc. 9. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem a jogi lehetőségre kérdezett rá(mert azzal gondolom tudja,hogy demokráciában az ember akár narancssárgában is férjhez mehet),inkább a hagyományokra kíváncsi,hogy hogyan szokás.Nos,én világéletemben fővárosban laktam,nem tudom,hogy mi a "trendi" máshol,én élből rávágnám,hogy persze,de biztosan nem tudom.Kérdezd meg a református papot,ha nem "illik",ő biztos tudja,és tud segíteni!

Gondolom amúgy sem húszméteres uszállyal megspékelt nagyabroncsos csipke és dísz mindenhol tipusú ruhában,arcra borított fátyollal akarsz házasodni,ha már nem az első esküvőd,hanem vmi visszafogottabb,elegánsabb darabot választasz,ahhoz meg pl a halvány arany szín is gyönyörű,ha teszem azt fehér "nem megengedett" a hagyományok szerint.Szal pánikra semmi ok :D

2012. márc. 10. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!