Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vőlegény bocskai öltönyben szeretne lenni az esküvőn, én milyen menyasszonyi ruhát választhatok? Magasfényű fehér ruhát néztem ki, szerintetek nem fogunk hülyén kinézni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:46
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem kell feltétlenül a menyasszonyi ruhának is "magyarosnak" lenni, mert a vőlegényed bocskaiban lesz.
A lényeg, hogy ne legyen extrém, és lehetőleg A-vonalút válassz hozzá.
6/13 anonim válasza:
A képeken a férfiakon sem mindegyiken van Bocskai-ruha,csupán annak utánzata. A menyasszonyi ruhák pedig szintén mű utánzatok.
Bocskai ruhához a nőnek is VALÓDI díszmagyarban illene lennie. De ezt legfeljebb a jelmezkölcsönzőkben találhatsz.
Ha nincs ilyen,akkor inkább egy sima,díszek nélküli fehér ruha. Ízlésesebb,mint egy utánzat.
7/13 anonim válasza:
Ezek a Kati szalonos férfi ruhák inkább röhejesek mint ünnepiek. Lerí róluk a silány minőség. :(
8/13 anonim válasza:
Hű a bocskai szakértők..
Szerintem nagyon szépek azok a menyasszonyi ruhákat, amiket idelinkeltek neked. Talán a kati szalonos képeken jobban néznek ki a ruhák. Én olyat választanék, mint az utolsó linken, fejdísszel együtt.
9/13 anonim válasza:
szia! Az én párom is bocskaiban lesz. Én egy sima, A vonalú ruhát választottam, és nem az ő ruhája miatt, hanem mert ez állt jól és ez tetszett. Hiába mondta valaki, hogy illik hozzáöltözni. Lehet, de ha nekem ez tetszik, ezt veszem fel, ha neki az, akkor olyat vegyen fel. De nem kötelező összeöltözni :)
10/13 anonim válasza:
Én is a Kati szalont javasolnám, szerintem vannak ott igenis szép ruhák,amik passzolnak a Bocskaihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!