Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vőlegény bocskai öltönyben szeretne lenni az esküvőn, én milyen menyasszonyi ruhát választhatok? Magasfényű fehér ruhát néztem ki, szerintetek nem fogunk hülyén kinézni?
A Katalin stimmel, de én Hampel Katalin ruháit ajánlanám! Mennyasszonyi ruháit kölcsönözni is lehet, ez díszmagyar, és a legmagasabb minőség!!! (A kölcsönzési díj versenyképes, ne a varrási árakat nézd.)
De a véleményem az, hogy légy abban, amiben jól érzed magad. Egy finom vonalú, elegáns ruha tökéletes harmóniában lehet a férjed öltönyével! Sok boldogságot!
tegyél fel képet a ruhádról...
amúgy az előző ajánlatát megnéztem találtam 2 v 3 at ami tetszene,és éppen csak visszaköszön rajta, a magyaros ruhákra jellemző minta. Én mindentől függetlenül is választanám...
Szerintem csak extravagáns ne legyen.....a többivel nincs gond
Köszi a segítségeket. Az ajánlókkal nem sokra megyek, mert Szabadkán lesz az esküvő, és eddig Szegeden néztem körül.
Úgy döntöttem a magyaros motívumokat kihagyom és jöhet bármi.
Május 12-én lesz az esküvő, majd töltök fel képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!