Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülne ennek a ruhának a megvarratása? (link)
Kismamaként megyek férjhez és ez a ruha nagyon tetszene nekem. Segítsetek légyszíves:)
Én is terhesen mentem esküvőre (7 hónap)
A ruha anyagát és kiegészítőjét is mi vettük és baráti alapon varrta meg egy ismerősöm. Az anyagok majd 25000 kerültek és az imerősnek adtunk 20000 a megvarrásért. A saját ruha megvarrása lehet drágább is mint a kölcsönzés. Amiket én próbáltam terhes esküvői ruhákat az 65-70000 forint volt a kölcsönzési díja. És ebbe a cipő nincs benne. Nem tudom mikor lesz az esküvő, de érdemes varrónőtől megkérdezni és próbálni a szalonokban, aztán úgy is meglátod melyikből jössz ki jobban. Az Én ruhám a szekrényben van. Az utolsó pillanatig várrtunk a véglegeséggel a pocak és mell mérete miatt. Semmire sem tudom használni, mert már nem jó rám, de nekem így volt olsóbb és maradt egy emlékem róla.
Szia!
Nagyon-nagyon tudom ajánlani őt:
Én bérlésre varrattam esküvői ruhát (ugyan nem pocakosat), elég extra volt, 50eFt-ból megvolt mindennel együtt, szalonban 120eFt-ért akarták bérbe adni úgy, hogy rám se akarták igazítani. Így még meg is tudtam azt a részét változtatni, ami nekem annyira nem tetszett a ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!