Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvői vacsorán asztaldísz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvői vacsorán asztaldíszen élő virágok helyett, origami virágok? Milyen ötlet?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék igazi virágokat, viszont olyan szép origami virágokat lehet hajtogatni. Hogyha ezek lennénk élő virágok helyett? Jó lenne?
2012. febr. 26. 12:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, én szeretném megcsinálni őket.

Már csináltam pár csokrot, és elég jól sikerültek. :)

2012. febr. 27. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi egy barátnőmmel csináltuk a teljes dekort egy másik barátnőnk esküvőjére. Nálunk is a fő vonal az origami volt, például asztaldísznek csináltunk papírmasé vázákat, azt befestettük bordóra, beleraktunk kisebb-nagyobb forgácsdarabokat, és abba szúrtunk kb 8-10 hurkapálcára rakott piros-narancs origami liliomot. Állati szép volt! Megcsinálni kissé macerás, de bele lehet jönni:)
2012. febr. 27. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
úszógyertyák nagyon szép dekorációk tudnak lenni és elszórni az asztalon dekorköveket, persze színben igazodjon a terítőhöz
2012. febr. 27. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó ötlet, én is ezt tervezem majd.

Költségtakarékos, és én sajnálnám azt a rengeteg virágot az asztalokra, hogy másnap kidobják őket. Én esetleg kombinálnám favirágokkal, vagy kunkorgós fűz ágakkal, szerintem csodaszép kompozíciókat lehet csinálni belőle.

A vendégekről meg azt gondolom, a saját esküvőjükön csinálják meg a saját ízlésüket, akinek nem tetszik az ahogy a enyémen van a díszítés az az ő baja.

2012. márc. 12. 20:23
 15/15 Molly82 válasza:
Esküvőicsodától lehet rendelni!
2012. aug. 13. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!