Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvői vacsorán asztaldísz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvői vacsorán asztaldíszen élő virágok helyett, origami virágok? Milyen ötlet?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék igazi virágokat, viszont olyan szép origami virágokat lehet hajtogatni. Hogyha ezek lennénk élő virágok helyett? Jó lenne?
2012. febr. 26. 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha szépen megtudod csinálni, akkor szerintem oké, én láttam ilyen esküvőt, csomó szélrózsa volt a dísz, hajtogatva...:)
2012. febr. 26. 12:53
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nagyon gáz lenne, legalább is én vendégként furán néznék, ha már nem akarsz virágokat akkor inkább pakold tele az asztalt gyertyadíszekkel vagy valami hasonló.
2012. febr. 26. 12:55
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha az egész dekoráció erre épül, akkor nagyon ütős lehet, jó értelemben. :) Viszont ahhoz nagyon szépen és alaposan át kell mindent gondolni hozzá. Ha csak úgy bebiggyeszted egy átlagos lagzis dekorba, úgy nagyon rosszul is elsülhet.
2012. febr. 26. 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Legyen színében, formájában a többi díszítéshez passzoló, és nem lesz gond. Külföldi esküvős oldalakon nem egyszer láttam ilyet, és nagyon tetszett.
2012. febr. 26. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
szerintem nagyon gagyi lenne.
2012. febr. 26. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
LOL. Itt sokan nem értik, hogy mit jelent az, hogy hasznos, vagy sem a válasz. Nem azt kell pontozni, hogy tetszett-e!
2012. febr. 26. 13:22
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Ha ezek valakinek "gagyinak" tűnnek, annak nincs szépérzéke!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 26. 13:25
 8/15 A kérdező kommentje:

Júj ezek gyönyörűek, amiket belinkeltél!

A pontozásokat pedig én sem értem. kinek ez a véleménye-kinek az. Én csak közvéleménykutatást csinálok itt. :) Azért mert nem ugyan az a véleményetek, nem kell lepontozni a másikat!

Köszönöm azoknak akik eddig válaszoltak!

2012. febr. 26. 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha japán stílusúra csinálod a diszitést, akkor jó lenne.

Tehetnél hozzá pár db élő bonsait is.

2012. febr. 26. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

kérdező és te akarod ezeket hajtogatni? mert akármilyen

egyszerűnek is néz ki ne lesz könnyű megcsinálni

2012. febr. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!