Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2012 12 12. én szeretnénk összeházasodni. De ez egy
szerdai nap, Ti hogy csinálnátok? Akkor csak tanúk és
szülők, és hétvégén pedig a lagzi?
Meg karácsony előtt nemigen érnek rá az emberek, mindenki a vásárlással van elfoglalva. Na meg pénzük sincs, legalábbis jó kifogás, hogy itt a karácsony, kiköltekeztünk.
2012. febr. 23. 21:22
nekem is akkor van a névnapom :D
2012. febr. 23. 22:25
Egyet kell értsek a 11.számú hozzászólóval,ha mereven ragaszkodtok ehhez a dátumhoz,akkor nagy nászajándékra(plazmatévé,IPhone,IPad,IPod,és tsai...) ne számítsatok,mert mindenki minden pénzét ilyenkor már a szeretteinek kuporgatja karácsonyi ajándékokra,egy lagzi meg a házassághoz kötelező "nászajándék" ehhez már csak hab a tortán.Én egy ilyen esetben jelképes ajándékot adnék(mint pl. egy doboz igazán minőségi bonbon ,egy drágább virágcsokor,ilyesmik),és azt mondanám,hogy a többit majd karácsonykor,aztán addigra vagy hagynám elsikkadni,vagy akkor adnék valamit.
Amit egy előttem válaszoló mondott,hogy ez jó ürügy arra,hogy csakis és kizárólag olcsó,bagatell dolgokat kapjatok,mert mindenki "leégett" a karácsonyi vásárlási mizériában.
2012. febr. 23. 22:39
Csinálhatjátok úgy, hogy bementek a szülőkkel, tanúkkal, összeadnak titeket. Hétvégén pedig egy külső helyszínen kihívjátok az anyakönyvvezetőt és egy ún. házasság megerősítési esküt tesztek mindenki előtt - asszem vmi ilyesminek hívják, ezt a sok éves házassági évfordulókon is vállalnak -, majd utána kezdődhet a lagzi (persze, ha templomit nem akartok). Ha pedig lenne templomi is, akkor azt megtartjátok szombaton és utána a lagzi.
2012. febr. 23. 23:00
Szia, én már voltam decemberi lagzin, semmi különbség nem volt a nyári lagzi között , na jó ruhákban igen, mert hideg volt, de ugyanúgy kaptak ajándékot stb., szóval szerintem a karácsony nem zavar be így. Anyakönyvi hivatalban bármikor lehet, nálunk még olcsóbb is hétköznap, hétvégén pedig lehet templomi esküvő! Sok Boldogságot! Egyébként nekem tetszik ez a dátum:)
2012. febr. 23. 23:17
Szerintem se szerencsés rászervezni az esküvőtöket a karácsonyra, pusztán egy ilyen buta dátum miatt, mer' az ooolyaaan jóóól hangzik. Nem lesz őszinte a rokonság lelkesedése, ha anyagilag pont a leghúzósabb időszakra teszitek. Gondolj bele, csak a ruhába pl. Nyáron el lehet menni egy esküvőre egy nyári ruhában, szandálban, ha nincs pénze az illetőnek. De télen vegyen kosztümöt vagy nadrág-felső kombinációt (nemtom) melegebb elegáns cipőt, csizmát, mert lehet, h a hétköznapi pont sportos, szövetkabátot vagy valami elegánsabbat mert lehet, h hétköznap piros snowboard dzsekiben jár. És mindezt az egész családnak mondjuk. Te tudod, hogy milyen a rokonság anyagi helyzete, az is lehet, hogy nálatok pl. ez nem lesz probléma.
2012. febr. 24. 09:27
17/20 A kérdező kommentje:
ykedves Válaszolók. Sokat gondolkoztam a kommenteken, és beláttam, hogy tényleg nem a legjobb időpont ez a házasságunk megkötésére. Át lett rakva jövő nyárra. A dátum nem csak egy hóbort miatt tetszik, hanem alapból ilyen vagyok... ha ránézek az órára, és véletlenül (pl) 11:11perc van azt is megjegyzem :) óra és dátum mániás vagyok :)
18/20 A kérdező kommentje:
jah és időjárás mániám is van :)))))
Na és látod, milyen nagyszerű, hogy mindezek ellenére (vagy talán épp ezért is) akad olyan pasi, aki feleségül vesz! :))))
(Ne értsd félre, én se vagyok százas... Én óra, percet is meghatároznék a kivételes pillanatra. :D)
2012. febr. 28. 02:26
Addig ne halasszátok, még a végén meggondolja magát valamelyikőtök. Jó a szeptember, október is. Vagy idén nyáron?
2012. febr. 28. 04:25
Kapcsolódó kérdések: