Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, ha a szülők ilyesmik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a szülők ilyesmiket mondanak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, van párom, 2hét mulva lesz az esküvőnk. Másfél éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk tökéletes, együtt is élünk fél éve. semmi gond nincs. Soha semmi veszekedés.2-3 év mulva babát is szeretnénk.

A családomban pedig ezalatt a másfél év alatt rendre azt kapom , hogy készüljek fel rá, hogy a párom majd elhagy, az esküvő semmire sem biztosíték, biztos nem akar e lelépni a párom... és ehhez hasonló dolgok.

Azt mondják azért figyelmeztetnek hogy felkészüljek, arra, amikor elhagy a párom. (Bár szerintem ha szeretek valakit, és ilyen a kapcsolat (együtt élés, mindjárt esküvő) akkor arra nem lehet felkészülni hogy elhagynak.)

És nem értem ezeket a hozzászólásokat. Mással is előfordult ilyesmi? Normális hogy a szülők ennyire el akarnak bizonytalanítani?

Mi lehet a céljuk?

2011. nov. 23. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

nem lehetséges hogy szüleid között van valami bizonytalanság, probléma? esetleg nem váltak el?

nekem így első ez jutott eszembe

2011. nov. 23. 18:47
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Néha ledöbbenek hogy szülök mennyire hü..ék, és gonoszak tudnak lenni. Ne törődj velük, biztos csak irigyek rád.
2011. nov. 23. 18:48
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudják felfogni, hogy ilyen boldog, veszekedés nélküli párkapcsolat is létezhet. Valószínű, hogy irigyek, ha tényleg ez a helyzet. (de azért beszélhetnél velük, arról, hogy tudnak-e olyat amit te nem)

Egyébként sok boldogságot!

2011. nov. 23. 18:51
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Pesszimista, rossz tapasztalatokat felhalmozott szüleid vannak. Megdöbbentő, hogy a lányuk esküvője előtt ezzel próbálják sokkolni. Ne foglakozz velük! Készülj a boldogságra és egyszerűen ne hallgasd végig őket, ha ezt még egyszer előhozzák.
2011. nov. 23. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Lehet ők tudnak valamit, amit te nem. Lehet félnek elmondani, kérdezz rá konkrétan, hogy miért mondják ezt.
2011. nov. 23. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem normális. Támogatniuk kellene és bíztatniuk, hogy jó lesz, és boldogság vár rátok.

OFF: Az én szuleimnek rossz volt a házassága, el is váltak. Kiskorom óta azt hallgattam anyutól, hogy "minden férfi szemét, csak arra valók, hogy kihasználd öket", valamint ennek a durvábbnál durvább fokozása.

Szerintem ennek eredménye, hogy nem bírok normális kapcsolatot kialakítani. Voltak barátaim, de egyszerüen nem hittem el soha, hogy az jó lehet, jól alakulhat. Nem nyiltam meg öszíntén senkinek, mert minek? ugyse lehet jó vége! Talán csak egy fiúnak sikerült valóban magamat adnom, aki nagyon szeretett. Ha gyerekem lesz azt kívánom neki, hogy valaki annyira szeresse, mint ahogy az a fiú szeretett engem. De anyu és az élettársa áskálódása megtette hatását és szétmentünk. Nem volt elöttem példa, és soha nem beszélt nekem arról anyu, hogy egy házasság szép is lehet. Szerintem el lettem cseszve, úgy ahogy vagyok.

Nemrégiben anyu rákérdezett, hogy miért nincs egy normális kapcsolatom? Amikor ezt elmondtam neki, akkor úgy csinált mint aki nem tud semmit, és nem érti, hogy miröl beszélek... és én éreztem magam hülyén.

Ne hagyd hogy ez történjen veled, ne hallgass rájuk, bármit is mondanak, ez a TE életed, és a házasságod boldog lesz, ha úgy akarjátok!

2011. nov. 23. 19:24
 7/15 A kérdező kommentje:

elváltak a szüleim igen. anyámat eléggé idegesíti sokszor, mindig az van amit ő akar...stb.. 15 évet húztak le házasságban.

amikor rákérdeztem csak annyit mondtak amit már leírtam, hogy csak felkészítenek arra amikor a párom el fog hagyni, hogy ne zuhanja össze annyira.

2011. nov. 23. 20:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy mire alapozzàk azt, hogy el fog hagyni?! Pàrod tud erről? Ő mit szòl?

Amúgy egyértelműen a boldogsàgotokra kéne koncentràlniuk. Ha meg tudnak valamit, el kéne mondaniuk. De így a vakvilàgba bemondani az okossàgukat, hogy elrontsák a boldogsàgod, ez nagy butasàg...

2011. nov. 23. 21:19
 9/15 anonim ***** válasza:
első vagyok szerintem nagy esélye van annak, hogy ők váltak és azt hiszik, hogy pár év múlva veletek is ez lesz apu szülei is váltak+ tesójáék+ annak a lányáék és anya is sokszor mondja hogy néha úgy érzi mintha összeakarnák ugrasztani apával
2011. nov. 23. 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nyomatják, az nem oké. De van 1 mondás: reméld a legjobbakat, de készülj fel a legrosszabbra. (Akkor nem csalódsz). És ez nem azt jelenti, hogy most a váláson gondolkodj, hanem mindig legyen egy B terv.
2011. nov. 24. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!