Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, ha a szülők ilyesmik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a szülők ilyesmiket mondanak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, van párom, 2hét mulva lesz az esküvőnk. Másfél éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk tökéletes, együtt is élünk fél éve. semmi gond nincs. Soha semmi veszekedés.2-3 év mulva babát is szeretnénk.

A családomban pedig ezalatt a másfél év alatt rendre azt kapom , hogy készüljek fel rá, hogy a párom majd elhagy, az esküvő semmire sem biztosíték, biztos nem akar e lelépni a párom... és ehhez hasonló dolgok.

Azt mondják azért figyelmeztetnek hogy felkészüljek, arra, amikor elhagy a párom. (Bár szerintem ha szeretek valakit, és ilyen a kapcsolat (együtt élés, mindjárt esküvő) akkor arra nem lehet felkészülni hogy elhagynak.)

És nem értem ezeket a hozzászólásokat. Mással is előfordult ilyesmi? Normális hogy a szülők ennyire el akarnak bizonytalanítani?

Mi lehet a céljuk?

2011. nov. 23. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Hamarabb elküldtem.

Úgy értem, soha ne függj senkitől, még e férjedtől sem, pl. anyagilag. Legyen munkád, amiből majd ha úgy adódna, egyedül is meg tudsz élni. (sok nő nem is dolgozik, mert majd a párja eltartja, előbb volt egy kérdés, egy naiv kislány, 18 éves, már eleve úgy tervezi a jövőt, hogy a barátja 200.000-res fizetését is belekalkulálja. )

2011. nov. 24. 09:23
 12/15 A kérdező kommentje:

igen, a párom tud róla. úgy van vele, hogy ő biztos benne hogy engem akar , és ne foglalkozzak velük mert nincs igazuk.

egyébként az biztos hogy a párommal nincs baja a szüleimnek. inkább arról van szó, hogy nem tudják elképzelni hogy nekem van valakim aki képes szeretni.

évekig azt hallgattam hogy nekem úgyis maxikum fagyasztott gyerekem lehet mert sose lesz pasim és ehhez hasonlók.

ezért gondolom hogy a párommal biztos nincs bajuk.

2011. nov. 24. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva! Hogy lehet ilyet mondani? Még idegennek sem, nemhogy a saját gyerekemnek.

utolsó voltam.

2011. nov. 24. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Atya ég. Hát ez nagyon kemény :(

Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak!

Ez nagyon abnormális gondolkodásra vall.

2011. nov. 24. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Biztos manipulálnak. Arra akarnak rávenni, hogy becsüld meg a párod, amíg lehet.
2011. nov. 29. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!