Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Piros-fehér múköröm ötleteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piros-fehér múköröm ötleteket keresek az esküvőre. Linkelnétek?

Figyelt kérdés

Tudom, google a barátom, de akármit írtam be, nem igazán dob ki különleges körmöket. Hátha nagyobb tapasztalatotok van ebben. Ismertek esetleg direkt ilyen oldalakat...

Nem szeretnék sem hosszút, sem hegyeset. Csak valami kreatívat, csinosat.

2012. febr. 17. 15:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A linkelt minta a tűzoltóság logója, csak kivettem belőle a belső mintákat.

[link] pl

2012. febr. 17. 17:06
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

Enyém volt, szerettem, bár nem biztos, hogy elég "esküvős". De talán gondolatébresztőnek megteszi. Bocs, ha nem :)

2012. febr. 18. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha már esküvőre kell és mindenképpen ragaszkodsz ehhez a mintához, akkor ne piros legyen a körmöd vége, mert az egyáltalán nem szép egy eküvőre. Legyen francia a vége, 1-2 piros kővel és a két gyűrűs ujjadon a piros kövek helyett legyen ez a minta. Esetleg a közepében fehér kővel. Így mutatós, a minta megmarad és nyugodtan viselheted menyasszonyi ruhával is.
2012. febr. 20. 10:26
 14/18 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék piros-fehéret, mert a ruhámban is van piros. Na meg a dekor is piros-fehér. A tűzoltós "minta" meg ugye azért, mert tűzoltós esküvőnk lesz.

Vagy csak 1-1 körmömön legyen minta? Fehér felső résszel és a minta legyen piros?

2012. febr. 20. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Igen, ezt írtam én is, hogy csak 1-1 körmödön legyen minta, a többiben max. vele egyező kő, de ne túl csicsásan. A piros végű egyáltalán nem esküvőre való, igaz a te napod, de szerintem úgy igazándiből neked sem esküvői hangulatod lenne szép fehér ruhában, piros körmökkel. Egyébként körmös vagyok.
2012. febr. 20. 11:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Átgondolom ezt a lehetőséget!
2012. febr. 20. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 20. 19:36
 18/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!