Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldoggá tesz a házasság?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 22:59
1/21 anonim válasza:
Engem nem, mert nem vagyok házas.
2/21 anonim válasza:
Hát vágjátok hogy anyámék minden estéje azzal telt hogy egymást oltogatták mintha rétiniggerek lennének aztán elváltak erre best friendcsik?XD de most gallyra, minden kedd délután elmennek kávézni, együtt ebédelnek és úgy tesznek mintha a kék tollat a majmok gyártanák. ilyet
3/21 anonim válasza:
Nem a házasság, gyűrű, esküvő stb. tesz boldoggá és pláne nem garancia semmire sem. Ha képesek vagytok önzetlenül, tiszta szívből szeretni a másikat azaz igazi! A házasság, esküvő mind-mind üzlet semmi más, ezért mondják, hogy milyen nagyszerű dolog a sok balga meg beveszi, akik nem képesek önálló gondolkodásra.
4/21 anonim válasza:
Igen mert tudom,hogy válás útán enyém lesz a fél vagyon amit örököltünk.
5/21 anonim válasza:
Igen , engem nagyon boldoggá tesz a házasság, (14 éve) és hogy egy olyan nő a feleségem akit mindig is elképzeltem magamnak.
Fontos nekünk a család.
35/F
6/21 anonim válasza:
Boldoggá. Mert tudom, ha elfogy a klozet papír, még mindig ott a címeres-pecsétes oklevelünk végszükség esetére. (Áh, férjem ilyen hülyén is szeret. :D )
7/21 anonim válasza:
Boldoggá a férjem tesz, nem a házasság. A házassággal csak feltettük a koronát a kapcsolatunkra. Elismertük hivatalosan is, hogy úgy gondoljuk nem találunk egymásnál jobbat, és együtt akarunk maradni örökre.
(Amúgy a házasság csak üzlet és a hülyék beveszik válaszoló mit mond arra, hogy amúgy a házasságkötés tök ingyen van, a lagzi kerül pénzbe, de a házasságot lagzi nélkül is meg lehet kötni?)
8/21 anonim válasza:
Nem. De mindegy, hogy házasság vagy sem. Én mindig rájövök, hogy boldogabb voltam / leszek egyedül, azaz kapcsolat nélkül.
9/21 anonim válasza:
kedves utcsó! Akkor eddig rossz kapcsolataid voltak, ettől függetlenül másoknak és neked is összejöhet!
10/21 anonim válasza:
maga a házasság ténye, NEM! max a férjed/feleséged illetve maga a kapcsolat tesz boldoggá vagy boldogtalanná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!