Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem korai?
Ha megvan a közös otthon,rendezettek az anyagiak,van annyi félretett pénzetek, hogy megéljetek pár hónapig ha beüt a krach,akkor azt mondom nyugodtan.
DE csak akkor érdemes az eljegyzés-ezt jegyezd meg-ha 1éven belül lesz esküvő is.
köszönöm szépen a válaszod tanácsod megfogadom anyukámmal élünk együtt nekem van saját keresetem 300.000ft félretett pénzem de a bnöm most végzös érettségi utánni képzésen.
köszönöm
Hát neked jó, boldog vagy, jegyezd el. Mért is ne.
A házasság még várhat egy évig is utána. Nem?
Majd együtt kitaláljátok. Pl hogy a leányzó is mit akar, őt is meg kell kérdezni.
Én is úgy gondolom, hogy a korotok nem kizáró ok. Ha szeretitek egymást, akkor nyugodtan vágjatok bele a közös életbe.
Ami nekem szemet szúrt, az a megjegyzésed, hogy "le is feküdnék velük". Amig igy gondolkozol nem biztos, hogy nagy jövője van egy kapcsolatnak.
"és leisfeküdnék velük "
Amíg így gondolod, korai. Nagyon korai...
Szerintem a kérdező úgy érte ezt a "le is feküdnék velük" dolgot,hogy ha meglát egy csinos lányt,akkor átfut az agyán,hogy milyen lehet vele az ágyban.Ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy meg is tenné,csak eljátszik a gondolattal és ez egyébként a férfiakra úgy általánosságban igaz.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Szerintem ha valóban úgy érzed,hogy ő az igazi,akkor nyugodtan megkérheted a kezét.Nekem tavaly kérte meg a párom a kezemet,5 év után,de hozzá kell tenni,hogy azért várt ilyen sokáig,mert mi nagyon fiatalok voltunk,amikor összejöttünk.Mostmár megvan a közös lakás,mindketten dolgozunk,van rendes jövedelmünk,így az idén nyáron összeházasodunk.Eljegyzés után persze nem kötelező egy éven belül az esküvő,ha most eljegyzed lesz még időtök eltervezni,hogy hogyan tovább!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!