Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a meghívó?
Figyelt kérdés
Már meg van rendelve, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre! Hozzáteszem, a vőlegény választása volt! :)
2012. febr. 11. 21:30
11/20 anonim válasza:
"légy hű mindhalálig." -ez is szép! Sok boldogságot! :))
12/20 A kérdező kommentje:
köszönjük :) mi is ezért a pár szóért választottuk ezt :)
2012. febr. 11. 21:44
13/20 anonim válasza:
én is kinéztem magamnak anno..5 éve lesz márciusban hogy összeházasodtunk :)
de nekünk ez volt:
" lelkünk tiszta szerelmével oltár elé megyünk
hogy egymásnak hűségesküt tegyünk
és ha szerelmünk lángja parázzsá csitulna
gyermekünk szemében újra, és újra lobogna "
sok boldogságot :)
2 éves kislány anyukája
14/20 anonim válasza:
Nekem tetszik:-) Megkérdezhetem, hogy a szöveget ti magatok nyomtatjátok bele a meghívóba, vagy már úgy rendelitek??
15/20 anonim válasza:
Nagyon szép, jó választás volt.:)
16/20 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen! nem, nem mi nyomtatjuk, így rendeljük meg. Gondolkodtunk, hogy talán nekünk kéne csinálni, de mivel ilyen olcsón találtunk, úgy gondoltuk, nem éri meg a fáradságot! pedig igyekszünk spórolni mindenen. :)
2012. febr. 12. 11:45
17/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, nagyon szép! :)
18/20 anonim válasza:
Én nem választanám ezt, de ha ilyet kapnék nem mondanám hogy csúnya, végülis nem rossz csak nem az én ízlésem!
19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és külön köszönet az őszinteségért!
2012. febr. 13. 12:06
20/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, az jön le, hogy túl díszes akar lenni de közben meg túl egyszerű és bóvli hatású. De ha nektek tetszik és már meg van rendelve, akkor nem mindegy, mi ismeretlenek mit gondolunk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!