Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel korábban kell?
Augusztusban lesz az esküvőnk és a meghívókat mennyivel kell nekiállni elkészítettni és mikor kell odaadni? A ruhapróbát most kezdem gondolom azzal nem vagyok elkésve. Virág és a fotós mennyivel korábban célszerű felkeresni?
Csak az érdekelne hogy ti időben ezeket mikor csináltátok.
Nekünk júliusban lesz az esküvőnk, a fotóst már december végén lefoglaltuk, a helyet is, a cukit is, a zenészt is.
A meghívókat március elején adjuk majd át.
lassan már rendeld meg, hogy bőven ki tudjátok osztani.
nekünk szeptemberben lesz, de a virágos, hely, dekor, ruha kiválasztva, meghívókat is kitaláltam, milyen lesz, kész a prototípus(én készítem)
:)
Én úgy gondoltam, hogy februártól tudunk időpontot foglalni az anyakönyvvezetőnél, a vége fele lefoglaljuk. Ruhát már most nézegetem. A fotóst is február végére tervezem( mert elég jó hírű)és a zenészt is. A terem, kaja megvan. Majd tavasszal veszünk öltönyt a páromnak, gyűrű van. Április körül megcsináltatom a meghívókat amit májusban kiviszünk.Virágossal meg ráérek május júniusban beszélni. Jó ez így szerintetek?
Ti hogy vagytok a nászúttal? Én nem tudok most dönteni hogy hová menjünk, pénz lesz rá mert amúgy is terveztünk nyaralást. 8 csak buszos vagy autós mert párom nem ül repülőre)Az esküvő előtt pár héttel gáz utat foglalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!