Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rendőr feleségek/férjek akinek rendőr esküvője volt?
Nah, törölték a választ amire reagáltam, így elég hülyén néz ki a hozzászólásom...
De látom az sem tetszik, hogy tematikus esküvőnk lesz :(
Nem kell fizetni(ugy tudom) ilyen alkalomra a rendőrautót és a kardozást. Annyi,h illik meghívni a kardozokat és a felvezetőkocsi/motorosak a lagziba,vagy legalább részükre italt,ételt biztositani. Szoktak még ilyenkor beküldeni a szolgálatosoknak kaját,sütit:o)Nem tudom mekkora kaps.,ahol a vőlegényed szolgál.
Vőlegény általában diszegyenruhában van,öltöny helyett.
Nagyon szép tud lenni egy ilyen esküvő.
Unokatesóméknak katona esküvő volt, ők is kard alatt mentek be a templomba, és a gyűrűket is kardról húzták le. Csodaszép és emlékezetes volt!
Sok boldogságot nektek!
itt pénzért vállalták, de nem hiszem hogy az a rendőr kért volna pénzt aki vezette az autót, hanem amikor bérelte a kocsit akkor mondták, hogy ezt is fizetni kell
a párom most volt tűzoltó esküvőn sorfalat állni meg mi egyéb ők ingyen mentek
Nekünk katonai esküvőnk volt. Párom a díszruhájában a kitüntetéseivel együtt, én pedig a menyasszonyi ruhámban álltunk az oltár előtt. Két katonatársát kérte meg, hogy a gyűrűket ők hozzák be, a két kardra volt ráhúzva a két gyűrű. Onnan levettük és felhúztuk egymásra.
Szertartás végén pedig kint állt a tömeg az ajtó előtt szabadtéren és két oldalt 5-5 katona szintén díszruhákban, kitüntetésekben tisztelegtek. Elhangzott a szokásos: Tisztelegj! kiáltás. Ezután kezdődött a rizsdobálás, amíg a kardok alatt átmentünk.
Az étterem előtt pedig 3 katonai gép ment el felettünk "parádézva".
Egyébként a násznép között összesen 40 katona volt a családjával együtt. Mindenki díszegyenruhában és kitüntetésekkel teli. Természetesen a párom fehér díszegyenruhájában volt.
Nálunk nem került ez semmivel sem többe. Ugyanannyit fizettünk minden szolgáltatásért, mint mások ott, ahol élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!