Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek köszönőajándéknak egy füstölőnek és a párotok egy dugóhúzónak?
Láttam olyat, hogy köszönetajándék és ültetőkártya egyben, mindezt mézeskalácsból. A neten meg lehet rendelni.
Én nem szántam rá annyit, amennyibe ez kerül, de nagyon tetszett!
Vagy pl. lehet kapni újra az állat ABC-s csokit. Ezt is meg lehet csinálni szépen úgy, hogy köszönetajándék és ültetőkártya is egyben :)
két esküvőre emlékszem ahol kaptunk ilyen ajándékot az egyiken, talán marcipánból volt egy galambpár
a másikon pedig égetett cukorból (grilázs) gyűrűpár, mind a kettő meg van még és szépek pedig már több mint 10 éves kapuk
Én nem örülnék neki, mert nem venném hasznát a füstölőnek, mivel utálom. Dugóhúzó meg van itthon 3-om. Tehát egy negyedikkel mégis mit csináljak?!
Nálunk organza anyagban lesz 5 db üveggolyó beletéve. Még senkitől se hallottam/láttam ezt, így mi ezt találtuk ki.
Jogos a kérdés: Ki örül majd az üveggolyóknak?!
Nálunk sok mindenki, mivel 2 család kivételével mindenhol vannak gyerekek. És, hogy az esküvő után mit csinálnak az ajándékokkal .. kibontják vagy nem, azt rájuk bízzuk! :))
dugóhúzó a családok 98%-ban van, még ha nem is használják.
Teljesen fölösleges ilyet adni.
Azok a családok akik szeretik a füstölgőt ott hegyekben áll a füstölgő különböző illatokban. Akik meg nem szeretik ott nincs, de nem is fognak soha füstölögni.
Én imádom a füstölgőt, van is itthon jó sok. Anyumék utálják, soha nem engedte, hogy otthon meggyújtsak egyet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!