Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti örülnétek köszönőajándéknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek köszönőajándéknak egy füstölőnek és a párotok egy dugóhúzónak?

Figyelt kérdés
Vagy ez nagyon gáz lenne?
2012. febr. 1. 11:47
1 2
 11/20 Tajparaszt ***** válasza:
77%
Nem örülnék egyáltalán.
2012. febr. 1. 12:22
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Ócska ajándék már bocs. Jó, hogy nem vécéillatosítót meg konyharuhát adsz ajándékba... Adj valami szép doboz bonbont és helló, ha ennyire nem vagy kreatív.
2012. febr. 1. 12:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor csokika marad:D :)
2012. febr. 1. 12:46
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
sokkal inkább :)
2012. febr. 1. 12:49
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Ahol legutóbb voltunk, családomként egy üveg bort kaptunk, a bort a szülők maguk csinálják, bepalackoztatták, és a pár fényképe volt rajta,meg idézet. Csak elmondtam, gondolom nem termel mindenki bort, meg azért viszonylag költséges,de hátha segítettem. :)
2012. febr. 1. 12:58
 16/20 A kérdező kommentje:
:D Bor az lesz bőven :)) , de azért köszönöm.
2012. febr. 1. 13:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Láttam olyat, hogy köszönetajándék és ültetőkártya egyben, mindezt mézeskalácsból. A neten meg lehet rendelni.

Én nem szántam rá annyit, amennyibe ez kerül, de nagyon tetszett!

Vagy pl. lehet kapni újra az állat ABC-s csokit. Ezt is meg lehet csinálni szépen úgy, hogy köszönetajándék és ültetőkártya is egyben :)

2012. febr. 1. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

két esküvőre emlékszem ahol kaptunk ilyen ajándékot az egyiken, talán marcipánból volt egy galambpár

a másikon pedig égetett cukorból (grilázs) gyűrűpár, mind a kettő meg van még és szépek pedig már több mint 10 éves kapuk

2012. febr. 1. 17:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nem örülnék neki, mert nem venném hasznát a füstölőnek, mivel utálom. Dugóhúzó meg van itthon 3-om. Tehát egy negyedikkel mégis mit csináljak?!

Nálunk organza anyagban lesz 5 db üveggolyó beletéve. Még senkitől se hallottam/láttam ezt, így mi ezt találtuk ki.

Jogos a kérdés: Ki örül majd az üveggolyóknak?!

Nálunk sok mindenki, mivel 2 család kivételével mindenhol vannak gyerekek. És, hogy az esküvő után mit csinálnak az ajándékokkal .. kibontják vagy nem, azt rájuk bízzuk! :))

2012. febr. 2. 12:14
 20/20 anonim ***** válasza:

dugóhúzó a családok 98%-ban van, még ha nem is használják.

Teljesen fölösleges ilyet adni.

Azok a családok akik szeretik a füstölgőt ott hegyekben áll a füstölgő különböző illatokban. Akik meg nem szeretik ott nincs, de nem is fognak soha füstölögni.

Én imádom a füstölgőt, van is itthon jó sok. Anyumék utálják, soha nem engedte, hogy otthon meggyújtsak egyet is.

2012. febr. 2. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!