Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyezik most Magyarországon a leszbikus házasságokat?
Mért ne vezetne két férfi vagy két nő kapcsolata sehova???
A barátommal másfél éve járunk együtt, közös jövőt tervezünk, mindketten egyetemen tanulnunk. Nem lopunk, nem drogozunk. Sose csaltuk meg még egymást. Mért lenne a mi kapcsolatunk kevesebb?? Van pár meleg barátom, akik szintén ilyen kapcsolatban élnek. Nem attól lesz normális egy kapcsolat, hogy egy férfi és egy nő van benne, hanem attól, ahogy a felek egymáshoz viszonyulnak. Nyilván a heteró kapcsolatok jobbak, ahol apuka elissza a pénzt és veri a családot. Hány és hány gyerektelen heteró pár van, akik nem akartak vagy nem tudtak utódot létrehozni. Akkor ők se házasodhassanak össze, mert nem lesznek gyerekeik és így teljes családjuk se. Rengeteg meleg pár járkál közöttünk, csak nem kézen fogva ezért nem feltűnő. Ezért hiszik a heterók, hogy nincs az ilyen kapcsolatnak jövője, mert nem látnak ellen példát rá, hogy igenis van.
Két férfi mért ne tudna felnevelni egy gyereket? Az egyedülálló szülők se tudnak felnevelni gyereket?
Egyébként a felvonulást én se díjazom teljesen, de mi az, hogy a heterók nem mutogatják magukat??? Folyton mutatják, hogy ők heterók. Mindig erről beszélnek, a barátnőről, a barátról, kivel randiztak stb.
Lehet, hogy van igazság abban a felfogásban, hogy ami a férfiban nincs meg az a nőben megvan. De ellenben két férfi tudja, hogy mi kell a másiknak. Mert férfiből vannak. Akkor döntsük el, hogy melyik a jobb? Ha a partnered olyat mutat, ami nincs meg benned, vagy ha azt adja ami jó neked. Az irányultság megváltoztathatatlan. Gondolom a heterók is kamaszkoruk hajnalán ültek a szobájukban és morfondíroztak, hogy na, akkor ők mik legyenek. Egye fene leszek heteró! Miért is ne?
22 Meleg F.
Mi összeházasodtunk. (mindketten férfiak vagyunk)
Barátok és a számunkra fontos emberek előtt fogadalmat tettünk egymásnak.
Nem attól házasság a házasság hogy elismerik a körülöttetek élők.
Gondolom külföldön házasodtatok össze!
Utolsó előtti hozzászóló!
Magyarországon.
Kibéreltünk egy helyet, elhívtuk a barátainkat, volt vacsora és zene meg buliztunk is.
Elmondtuk egymásnak a fogadalmainkat, volt csók, és aztán meglettünk tapsolva.
Ennyi.
Papírral nem tudjuk tanusítani, de tanúink voltak bőven.
A lényeg az, hogy egymáséi vagyunk és ezen senki sem változtathat.
"Két férfi mért ne tudna felnevelni egy gyereket?"
Először szülje még a gyereket,majd utána akarja felnevelni!
A másik,h én sosem gondolkoztam azon se gyerekkoromban se később,hogy hetero legyek vagy meleg.Egyértelmű volt. Rendben voltak a szüleimtől kapott génjeim,divatból meg nem lettem homár.Undorító amit művelnek,és ezt akarják az utcán is népszerűsíteni.Látniuk kéne,hogy az emberiség nem a melegek miatt maradt fenn.Ők az emberiség selejtjei.Ha a fiam bejelentené egy szép napon,hogy ő a fiúkat szereti,jól elagyabugyálnám,aztán ha ez sem használna elzavarnám otthonról.Ekkora szégyent nem hozhatna a családra...De szerencsére ilyen veszély nem fenyeget,mert rendes nevelést fog kapni.
48.
Ha megversz és elkergetsz egy meleget, attól nem lesz hetero. Nem nevelés kérdése, amúgy meg jó szülő lehetsz, ha ezért elkergeted a gyereked és nem tartod vele a kapcsolatot. Ha meleg lenne, már megszűnne a gyereked lenni?
"Undorító amit művelnek,és ezt akarják az utcán is népszerűsíteni."
Mért undorító az, ha 2 meleg is csókolózhat vagy járhat kézenfogva az utcán, mint 2 hetero? Én hetero vagyok, de engem nem undorít. Mért lenne a szerelem, szeretet kimutatása undorító? Szerinted az egyik szeretet tö9bbet és a másiknál, azért, mert neked jobban tetszik? Mert ha igen, akkor benned van a hiba. Az emberek egyenlőek, és ugyanannyi joga van mindenkinek ezt tenni az utcán - a partner nemétől függetlenül.
Arról meg ne beszéljünk akkor, hogy engem inkább felháborít, amikor egy hetero párocska szinte kefél az ember orra előtt egy parkban vagy a BKVn. Mert néha már ott tartanak, hogy egymás ruhája alatt turkálnak.
"Látniuk kéne,hogy az emberiség nem a melegek miatt maradt fenn.Ők az emberiség selejtjei."
Remélem tisztában vagy vele, hogy a világon túlszaporulat van, tehát semmiféle szükség nincs az ilyen ókori meglátásokra, mint a mindenki házasodjon és süzljön 10 gyereket elv, amit népszerűsítesz. Ennyi erővel a fogamzás/nemzésképtelen férfiak/nők is a társadalom selejtjei, mert nem miattuk maradt fenn az emberiség? Valamint azok, akik egyéb betegség miatt nem szülhetnek, esetleg kivették a méhüket, vagy veszélybe kerülne az életük, ha babát vállalnának? Az ilyen emberek is selejtek, mert természetes úton képtelenek a szaporodásra?
A természetes útonba ne köss bele, mert felesleges. A szexuális vonzódás kérdése nem neveléssel dől el, hanem már a méhben, tehát ugyanolyan természeti jelenség, mint a meddőség.
"Ha a fiam bejelentené egy szép napon,hogy ő a fiúkat szereti,jól elagyabugyálnám,aztán ha ez sem használna elzavarnám otthonról.Ekkora szégyent nem hozhatna a családra."
Attól még meleg maradna, ráadásul el kell, hogy keserítselek: ő belőled alakult ki, tehát ennyi erővel te tehetsz arról, hogy meleg. És itt sem a nevelésre célzok. Az embereket nem lehet átnevelni. Egy heterot sem tudsz meleggé nevelni, ahogy egy meleget sem heterová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!