Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyezik most Magyarországon a leszbikus házasságokat?
A genetika meg...akkor miért nem vizsgálják már ki gyerekkorban, hogy meleg lesz e, vagy sem? Nincs erre valami módszer? Valahogy senki nem tudja megmondani a 2 éves unokahúgomra, hogy meleg lesz e vagy sem.
Azért, mert ez nem genetika. Aláírom, hogy valaki hajlamosabb. Pszichésen. De nem máshogy.
MIÓTA VAGY GENETIKUS????JAVASLOM A TTIK BIOLÓGIA SZAKOT..ha azt elvégezted utána dumálunk..
Ha annyira "termsézetellenes" miért létezik az állatvilágban is?:) Ezt magyarázd meg nekem kérlek.
Egyébként nem hiszem, hogy bárkinek is joga van megítélni, hogy mi az egészséges párkapcsolat, amíg az 2 felnőtt ember önkéntes beleegyezésén alapul.
Az én véleményem az, hogy a házassággal sem ártanak senkinek, az egész örökbefogadás-mizéria meg röhejes és triviális: egy meleg férfi akkor fizet le egy nőt, hogy hordja ki a gyerekét, aztán hagyja rá, amikor akar, egy leszbikus nő meg ugyanígy akkor csináltatja fel magát, amikor akarja. MEGOLDJÁK, ha akarják, akármennyire is nem tetszik az államnak. Szvsz csak idő kérdése, amíg a kormány is rájön, hogy teljesen mindegy, hogy legális vagy illegális, akkor is ez van...
"Az állatvilágban sem természetes."
Nem gondolod, hogy ez egy kicsit ellentmondásos? :D
"A genetika meg...akkor miért nem vizsgálják már ki gyerekkorban, hogy meleg lesz e, vagy sem? Nincs erre valami módszer? Valahogy senki nem tudja megmondani a 2 éves unokahúgomra, hogy meleg lesz e vagy sem.
Azért, mert ez nem genetika. Aláírom, hogy valaki hajlamosabb. Pszichésen. De nem máshogy.
MIÓTA VAGY GENETIKUS????JAVASLOM A TTIK BIOLÓGIA SZAKOT..ha azt elvégezted utána dumálunk.."
Ostoba vagy, de válaszolok. Senki nem állította, vagyis én nem, hogy genetika, hanem azt, hogy az anyaméhben történő változás okozhatja, tehát így se tehet róla. De mivel te biztos egy agytröszt, végzett biológus vagy, akkor a piciny agyad ezt felfogja.
A választ már leírták előttem.
Az itt vitatkozókhoz meg annyit szólnék hozzá:
1. Nekem semmi bajom a melegekkel, leszbikusokkal
2. Nem az alapján fogok egy embert megítélni, hogy kihez vonzódik, mert ő is lehet ugyanolyan becsületes, emberséges.
3. Nekem sokkal több problémát okoznak a c*gányok, akik csoportosan támadnak meg, ölnek meg időseket 1000 Ft-ért, segélyekből jobban élnek, s jobban válogatnak a felvágottak között, mint Te vagy én, s szülik sorba a gyereket,akik hamarabb tanulják meg a szitokszavakat, mint azt, hogy szeretlek.
4. Mennyivel is jobb akkor egy 3-as pontban leírt hetero pár?
Jaj, itt mindenki nagyon okos! :) Persze a kérdésemre válaszolni senki sem tud...
Azért kíváncsi lennék, hogy a párotok megcsalna egy magával azonos nemű emberrel, akkor is így imádnátok e a b*zikat...kétlem.
Tudom, semmi köze a kérdéshez, mint ahogy az idióta genetikafelfogásotoknak sem. De azért képzeljétek csak el a szitut. Mert bekövetkezhet, ha már "nem tudja magát megjátszani. "
:)
"Azért kíváncsi lennék, hogy a párotok megcsalna egy magával azonos nemű emberrel, akkor is így imádnátok e a b*zikat...kétlem. "
Hát elsősorban nem a bu*ikra haragudnék, ha nem a "páromra". Mellesleg ha nem azonos neművel csalna meg, akkor is haragudnék, és vége lenne a kapcsolatunknak...
Komolyan nem értem a kérdésed, teljesen irracionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!