Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyezik most Magyarországon a leszbikus házasságokat?
Na de biztos, hogy normális az a kapcsolat? Kívülállóként nem láthatunk bele.
Én ismerek olyan meleg pasit, aki visszasírja a barátnőjét. Amíg vele volt, ő is kezdte magának bemagyarázni, hogy kicsinek is furcsa volt. Aztán váltott. Most ott tart, hogy nem bír ránézni a pasikra, utálja mindet. Magát is, hogy belement ilyesmibe.
Mindig azt mondja, hogy ha visszacsinálhatná, akkor a lánnyal maradna.
Én azt mondom, hogy nincs rá bizonyíték. Sem az egyikre, sem a másikra. És amíg nincs (nem újságcikkek, hanem kézzel fogható bizonyíték, amit már az anyaméhben is meg lehet állapítani), addig ne ragaszkodjunk annyira az álláspontunkhoz.
Te is ugyanolyan elfogult vagy, mint aki vitatkozott veled. Nem vagy különb tőle.
És kérdező: Nem engedélyezik. De bejegyzett élettársi kapcsolatot igen, és az semmiben sem más, mint a házasság.
"Tudod, mi a NARTH? Keresztények gyülekezete, akik azt hiszik, hogy terápiával elmúlik a "melegség""
Nehéz volt kikeresni a gugliból, mi? ;)
Itt vagyok, utána néztem a pasasnak.
Nem tudom, beszéltek-e angolul, de itt van:
"A study conducted in 1993 by openly gay activist and researcher Dr. Dean Hamer of the National Cancer Institute examined the X chromosomes of 40 pairs of homosexual brothers. The study, which appeared in the March 1993 issue of the journal Science, found that 33 of the pairs of brothers had genetic markers for male homosexuality."
Tehát ő talált ilyet. Hogy ezt miért mondta, nem tudom, lehet, hogy pénz miatt. De lehet, hogy rosszul fordították vagy másították.
Ha elfogult is vagyok, az miért baj? Az egyik elfogultság arról szól, hogy a meleg selejt, rossz, hibás, stb.
Az én elfogultságom az, hogy minden embert egyenlőnek tekintek. Meg se hallom, ha valaki becsmérel másokat ilyen privát, pitiáner dolog miatt, hogy mit művel a hálóban.
Az egyik gyűlölködés, a másik nem.
Ja! És az elfogultságod, nem a hatalmas nagy emberszeretetedben mutatkozik meg, hanem ebben.
Kicsit nézz utána, mert annak születik.Már rég kimutatták, hogy nem választja, hanem már az anyaméhben az lesz.
Vakon hiszel benne, pedig nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!