Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz egy második esküvő?
Erőltetett. Sok vendég ezt gondolja, de mégis kedvesen mosolyognak, elmennek, ajándékot visznek, de valljuk be: erőltetett. Egy színjáték, hiszen már házasok vagytok, erre mégis mindenki mondja, hogy gratulálunk, meg sok boldogságot, stb.
Elvégre az esküvő ezért van, mert két ember összeköti az életét, a szeretteik pedig elmennek, hogy ebben osztozzanak. De mivel Nálatok ez effektíve csak egy évek óta fennálló állapot ELŐTTI dolog eljátszása lenne, nem lenne valódi. Maximum abban, hogy nektek nem volt templim évekkel ezelőtt.....de lehetett volna, mert az mégcsak pénzbe se kerül, tehát akkor miért nem volt akkor, és miért lenne most? Ezért mondom, hogy színjáték lenne, a vőlegény-menyasszony szerepnek az eljátszása egy többéves házaspár által.
Én nem csinálnám, de ha meghívnának egy ilyenre, persze elmennék ha szeretem az illetőket, meg megünnepelném őket meg vinnék ajándékot, csak furcsállnám.
Kedves utolsót megcáfolnám, h a templomi nem kerül pénzbe. Nálunk 35ezerbe kerül az alapszertartás. Ebbe csak a ceremónia van benne :)
Kedves kérdezö. Szerintem nem ciki. Nyugodtan csináljátok meg
Nálunk ingyen volt a templomi. Barátnőméknél is az lesz most nyáron, tehát temploma válogatja.
Én is azt mondom, hogy csinálják ha akarják, csak a véleményemet írtam le őszintén.
Kedves 3. Valami hasonlóra gondolok én is. Nem lenne az igazi. Mikor az esküvőnk volt, azért nem volt templomi, mert akkor valahogy nem éreztük ennek szükségét. Mostanában beszélgettünk erről, és hát jó lenne, de...
Meg hát láttam egy olyan ruhát, hogy csak na, és őszinte leszek, a fene majd meg esz, hogy egyszer olyan lehessen rajtam. :)
Nekem ez csak azért furcsa, mert pl. Karácsonyt sem tart az ember júliusban, mondván hát akkor lett pénz ajándékokra, vagy a gyerek első születésnapját sem ünnepli az ember 3 éves korában, meg ilyesmi.
Azaz minden alkalomnak megvan a miértje, az esküvőnek az, hogy két ember összeházasodik. De akik már össze vannak házasodva, ott már nincs az esküvőnek miértje. Maximum a nagy buli, de azt úgy oldanám meg, hogy rendeznék egy olyan házassági évfordulót, ahova meghívom a szeretteimet, kibérelek egy éttermet, hívok zenészt, és akkor ugyanúgy bulizunk, meg minden, csak éppen valódi esemény lenne, nem pedig eljátszott.
3. vagyok, és megértelek :)) Mármint ez a ruha dolog olyan, hogy a nők szíve majd megszakad egy-egy szép darabért.
De mondok én Neked valamit: nekem volt nagy lagzim, templom, minden, álomruha. Legalábbis akkor álomruha volt. Ma pedig, évek elteltével már tök más ruhát választanék :)) Tehát lehet Veled is ez lenne évek múlva, hiába volt meg az álomruha most, úgyis mást választanál pár év elteltével :))
A templom meg szerintem olyan, hogy ha az ember hisz, akkor templomban, Isten színe előtt esküszik, ha meg nem, akkor nem. Persze, szép az orgonás bevonuló, meg a sok koszorúslány, de pusztán ezért nem tartanék egy ilyen alkalmat évekkel később.
Igen, a női szem mindig megakad valami csodás darabon. :)
Szerintem ennél szebbet nem tudnék még elképzelni sem. :) Gyönyörű hófehér, arany paszományokkal. (ha jól tudom a nevét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!