Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn pizzát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn pizzát?

Figyelt kérdés

Az esküvői keretünk nagyon szűkös. Ezért eltaláltuk, hogy pizza lesz a kaja az esküvőnkön.

Ugyanis van egy kedves barátunk, akinek van egy pizzériája, így csak az alapanyagot kell kifizetnünk, szóval nagyon olcsón megúsznánk.

Ti mit szólnátok hozzá, ha egy esküvőn pizzát kapnátok?

2012. jan. 24. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
50%
41! A "háhá-val" mindent elárulsz :) A maradék húst odaadom a rokonságnak másnapra, de ha pizza maradékot kapnék hogy: tessék edd meg holnap, hát nem tudom.. Nem hinném hogy vasárnap este jóízűen enném. Egyébként imádom a pizzát de igaza van annak aki azt írta: nem főétel. Olaszországban nincs olyan kenyér mint nálunk, tulajdonképpen ezzel helyettesítik, és sóspálcákkal amire sonkát tekernek, vagy Nutellába mártják. Amikor megyünk ki a rokonokhoz mindig megkérnek hogy vigyünk kenyeret.
2012. jan. 25. 11:28
 52/62 anonim ***** válasza:
89%

,, Olaszországban nincs olyan kenyér mint nálunk, tulajdonképpen ezzel helyettesítik, és sóspálcákkal amire sonkát tekernek, vagy Nutellába mártogatják"

Drága ki kell, hogy ábrándítsalak. Olaszországban is van rendes kenyér csak nem épp olyan mint a magyar kenyér, kb úgy néz ki mint a görög kenyér(hosszúkás, de tömcsi, 0,5 vagy 0,75 kilós. A sóspálcikát valóban eszik, de azt kiegészítőként. A piritós olívával, bazsalikommal és paradicsommal az tipikus olasz kaja...Szerinted az pálcikára tekerik.

Voltam Olaszországban és vannak pékségek ahol kenyeret árulnak, meg fincsi péksütit, mint itthon vagy Franciaországban. A ,,pálcikát inkább nasinak eszik vagy pástétomhoz...

Jah igen és háhá vagy hehe vagy haha teljesen mindegy. A háhá kárörvendőbb.

Kedves kérdező, ha szerintetek megfelel a pizza legyen az, de mondjuk ne csak pizza, hanem valami mellé még. A TI esküvőtök, ne más mondja meg, hogy mit szeretnétek. Más 150 fős habos babos rucis esküvőt akar, valaki lagzit sem akar, valaki meg pizzát szeretne. Ennyi. És a lepontozás nagyon nem tud érdekelni, legyen örömötök benne. :D

2012. jan. 25. 13:35
 53/62 anonim ***** válasza:
12%
Bassanoban lakik a családom egyik fele, évente 2-3szor találkozunk. Az hogy te voltál ott nem jelenti azt hogy tudod az étkezési szokásokat. Az nem kenyér, inkább baguette, és száraz, nem puha. Nem úgy eszik mint te a zsíros kenyered. De paradicsomos bazsalikomos kenyeret sem esznek :D Jézusom
2012. jan. 25. 13:43
 54/62 anonim ***** válasza:
65%
Ahhoz képest, hogy ott lakik a családod csak gratulálni tudok... Akkor talán üsd be a bruschetta szót a Google-be és meglátod, hogy mi az a kaja. Tény, hogy más a kenyér mint itt, de a baguettől meg vastagabb.
2012. jan. 25. 13:55
 55/62 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem se probléma. A ti lagzitok, így minden tőletek függ, ahogy nektek tetszik. persze tényleg illene, mondjuk amikor meghívókat osztjátok szólni, hogy nem hagyományos lagzira számítsanak, hanem egy "lazábbra". Meg mondjuk csináljatok falatkákat, szendvicseket, ha esetleg valaki tényleg nem szereti a pizzát. Meg szerintem néhány saláta és akkor meg van oldva.
2012. jan. 25. 14:33
 56/62 anonim ***** válasza:
72%

nagyon sok kérdést olvastam már azzal kapcsolatba, hogy mennyi pénzt illik adni a párnak ajándékba, és általában a válaszok azok voltak, hogy fejenként legalább 5 ezer forintot, ha két ember megy akkor 10 ezret ha négy akkor legalább 20 ezret.

Mikor megkérdeztem, hogy miért pont 5 ezret akkor azt írták rá, hogy azért mert amit eszel azt illik oda adni.

5 ezer forintomba kerülne a ti lagzitokon a pizza, amiből max egy szeletett ennék azt is azért, hogy ne mondják majd rám, hogy de finnyás, mert nem eszik. (nem a kedvencem a pizza, akkor inkább ennék egy jó gyrost)

Ha falun laktok akkor készüljetek fel arra, hogy mindenki a szájára fog venni titeket és nem jókat mondanak majd.

2012. jan. 25. 14:48
 57/62 anonim ***** válasza:
51%

A legjobb érv, amit a pizza ellen fel tudtatok itt hozni az az, hogy nem mindenki szereti.. Én meg a húslevest nem szeretem, meg a disznóhúst, mégsem húzom a számat ha ez van a lakodalomban. Nem külön nekem főznek, nem miattam, és én meg nem az étel miatt megyek oda. Az már csak egy gesztus, hogy kapok ételt. Én úgy is elmennék egy esküvőre, hogy nem kapok vacsorát, mert nem azért megyek, hanem hogy együtt örüljek a fiatal párral.

Ha a kérdezőnek pizzára futja akkor legyen az. Csinálhatnak mellé salátát, akár csirkehússal és pirítóssal is, így akinek nem tetszik a pizza az ehet salátát. De ha pizzériája van ott gondolom más olaszos ételeket is árulnak, lehet, hogy egy ravioli jobban tetszene az embereknek.

2012. jan. 26. 20:25
 58/62 anonim ***** válasza:
67%

Az együttörülés az oké! De akkor amikor a vendégek odavisznek 10-20 ezreket, nekem nem lenne pofám pusztán pizzával kínálni!

De tényleg semmi gond. Ki kell kötni,hogy ne hozzanak semmit és akkor rendben van!

Nem gond az,ha valakinek nem telik lagzira, de akkor nem kell a haccacáré!

2012. jan. 26. 20:33
 59/62 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem miért nem lehetne ünnepelni, bulizni az esküvő után, ha nem 20 fogásos vacsora követi. Szerintem ha meghíváskor közlik hogy ne számítsanak hagyományos lagzira mert a keretből ezt sikerült kihozni, de attól még szeretnék hogy velük ünnepeljék meg az esküvőt egyáltalán nem gond.

Egyébként ha én lagziba megyek nem a menü miatt viszek 10-20 ezer forintot. "útravaló az új élethez" szokták mondani . Nem a vacsora ára.

2012. jan. 26. 20:47
 60/62 anonim ***** válasza:
62%

Csak ez úgy jön le, hogy na ezek is alig áldoztak a lagzira, de közben az ajándékot elvárják.

Nem, nem azért visz az ember pénzt, de én meg olyan vagyok, hogy ha már nem ajándékot is hoz valaki, akkor nem tolok oda elé egy pizzát!

2012. jan. 26. 20:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!