Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn pizzát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn pizzát?

Figyelt kérdés

Az esküvői keretünk nagyon szűkös. Ezért eltaláltuk, hogy pizza lesz a kaja az esküvőnkön.

Ugyanis van egy kedves barátunk, akinek van egy pizzériája, így csak az alapanyagot kell kifizetnünk, szóval nagyon olcsón megúsznánk.

Ti mit szólnátok hozzá, ha egy esküvőn pizzát kapnátok?

2012. jan. 24. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
65%
sztem eredeti:) nekem pl dédelgetett álmom a polgári esküvőmön farmergatyában kimondani az igent. két tanúval, a gagyi sablonszövegen síró rokonok nélkül.:D vágjatok bele.
2012. jan. 24. 15:26
 22/62 fúróferkó ***** válasza:
27%
Aki a síró rokonait nem viseli el az menjen egy szigetre és maradjon is ott!
2012. jan. 24. 15:28
 23/62 anonim ***** válasza:
37%

és a bérleti költség? A temérdek pincér, szakács, kukta fizetése?

Miért a pizzát az utcán eszik majd a vendégek a járdán ülve?

A pizzát nem kell "feltálalni"? csak egymásra rakják majd a dobozokat és mindenki vigye amit akar? Ez eléggé lehangoló. Legalább szép tálcákra kéne tenni és az asztalra helyezni. Meg gondolom lesz hozzá üdítő meg alkohol is, azt is tálalni kell valahogy.

szakács, kukta? A pizzát nem kell megsütni? Az hogy a kedves barátnak van pizzériája még nem jelenti, hogy a kedves barát majd 10-12 órát ott fog izzadni a konyhában, hogy megsüssön 100-200 pizzát.

A csirkéket meg falun az asszonyok vágják, pucolják, főzik pl... nem kérnek érte pénzt ez az "ajándékuk" és általában ők is adják hozzá az alapanyagot.

Sokan nem szeretik a csirkét? Hát szerintem többen szeretik a csirkét, mint a pizzát. Mellesleg a pizzán is van hús, többnyire csirkéből. Úgyhogy aki nem eszik húst az pizzát se nagyon fog enni. Ha meg zöldséges pizzát eszik, akkor megeheti a zöldséget a levesből, körettel.

Egy lagzihoz húsleves illik. Szerintem. Ez az én véleményem. A 10-15 csirke pedig 100-150 fős lagzihoz, egy egész délutánra/éjszakára számolva.

2012. jan. 24. 15:29
 24/62 anonim ***** válasza:
67%
Én sem örülnék. Késsel villával nem az igazi, ha kézzel enném tuti a ruhámra menne valami. Akkor inkább egy leves+ pörkölt ünnepibb, mint a pizza, és nem feltétlenül drágább. Kicsit úgy érezném magam mint amikor kisgyerekeknek mekiben tartják a szülinapjukat. Nem odavaló.
2012. jan. 24. 15:33
 25/62 anonim ***** válasza:
89%
Voltam már olyan hagyományos lagziban, ahol klasszikus menüsor volt, de olyan rohadt kevés volt a kaja, hogy éjfél előtt páran eljöttünk és beültünk enni egy KFC-be... akkor már inkább egy rakás pizza, mint kevés hagyományos kaja. A nászajándék meg az ember anyagi helyzetének és bőkezűségének/zsugoriságának függvénye, nem a lakodalmas menüé. Nem zabálni megyek az esküvőre, hanem egy általam szeretett ember boldogságához gratulálni. Ez nem üzlet..
2012. jan. 24. 15:33
 26/62 anonim ***** válasza:
82%

Én nagyon jó ötletnek tartom.Mi is most szervezzük az esküvőt, és szerintem nem kell avval törődni,hogy melyik vendég mit gondol,mert mindig lesz olyan,akinek nem tetszik valami.

Én úgy vagyok vele,hogy magunknak csináljuk a lagzit,olyanra amilyennek én képzelem,és nem olyat akarok,amire a 125.unokatestvér azt mondja,hogy szép volt,mert az annyira nem érdekel.

Persze cserébe nem is várok el ajándékokat vagy pénzt,mi ezt a tudtukra is adtuk.

Olyan legyen,amilyennek ti szeretnétek,és ha ti pizzát akartok enni,akkor ne hallgass senkire.Ez a ti napotok lesz,nem a mamáé meg a papáé...nekik is volt,és az is olyan volt,amilyet szerettek volna....

2012. jan. 24. 15:34
 27/62 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nagyon király!

Arra figyelj, hogy legyenek különböző félék, hogy mindenki megtalálja a magának tetszőt. Egyébként tényleg nagyon tetszik az ötlet! Végre nem egy "húsleves, rántott szelet krumplival" menü :)

2012. jan. 24. 15:34
 28/62 anonim ***** válasza:
85%
22. válaszoló, miből gondolod, h nem tartanék egyházi esküvőt, amin kibőgheti magát az összes rokon? mit kell így leugatni? nekem a gyomrom a polgári esküvő borzalmait veszi be nehezen, nem a kérdező pizzáját...-.-
2012. jan. 24. 15:35
 29/62 anonim ***** válasza:
37%

Ez nem eredeti ötlet,hanem baromi nagy sóherség.

Én például nem szeretem a pizzát.Ettem már vagy 15-20 félét,de ha van bármi más lehetőségem,akkor nem választom a pizzát.

A másik pedig,hogy valóban illene rendesen megfizetni a barátodat is,mert egyrész sokat fog vele dolgozni másrészt pl vizet fog használni,meg gázt,meg világítást stb.

És a pizzát kényelmes kézből enni,késsel villával "nem az igazi".-viszont ünneplő ruhában nem igazán praktikus.Ne legyetek ennyire sóherek,csináljatok rendes esküvőt.

2012. jan. 24. 15:36
 30/62 fúróferkó ***** válasza:
13%
Nem kell a pizzának frissnek lenni.Előző napi megfelel.A maradékot selyempapírba tekerve vigyétek haza ,jó lesz az még.A telefont ne felejtsétek az asztalra kirakni.a napszemüveget a fejtetőre ,és rongyos farmerban menjetek!
2012. jan. 24. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!