Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn pizzát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn pizzát?

Figyelt kérdés

Az esküvői keretünk nagyon szűkös. Ezért eltaláltuk, hogy pizza lesz a kaja az esküvőnkön.

Ugyanis van egy kedves barátunk, akinek van egy pizzériája, így csak az alapanyagot kell kifizetnünk, szóval nagyon olcsón megúsznánk.

Ti mit szólnátok hozzá, ha egy esküvőn pizzát kapnátok?

2012. jan. 24. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
63%

Őszintén! Én nem adnék pizzát! Ha a vendégek ajándékot, pénzt is hoznak, akkor azért egy pizzánál többel illik őket megkínálni.

Természetesen,ha előre kikötöttétek,hogy semmit ne hozzanak, akkor belefér!

2012. jan. 24. 15:07
 12/62 anonim ***** válasza:
32%
A korosztálytól is függ, mert az idősek bizony megszólhatnak ha nem olyan a beállítottságuk. Én speciel örülnék a pizzának, szeretem. Legyen süti is! :) Abszolút elképzelhető egy szűk, baráti esküvőn, csak legyen többféle pizza. Én se szeretnék nagy lagzit 7 fogásos kajával, meg 100 fős lagzit.
2012. jan. 24. 15:08
 13/62 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha igazán finom pizzákat akartok csinálni, nem csak paradicsomszósz meg fél deka sajt rajta... hanem bőven rakva rá húst, meg zöldséget meg jó minőségű sajtokat, akkor annyiba fog kerülni, mint ha levágnátok 10-15 csirkét és főznétek egy kiadós csirkehús levest... a husit meg feltálalnátok valamilyen körettel, szósszal.
2012. jan. 24. 15:09
 14/62 anonim ***** válasza:
52%
Kedves utolsó, és a bérleti költség? A temérdek pincér, szakács, kukta fizetése?
2012. jan. 24. 15:11
 15/62 fúróferkó ***** válasza:
59%

Jellemző kérdés.

Érdekes módon a 9 válaszoló közül néhányan a "vendégeket" két részre osztották: MI a FIATALOK,és az idősek.

A kérdés feltevésben is benne van az a viselkedésforma,kultúra ,ami jellemző ,az igénytelenség.Természetesen ha a saját esküvőjének ünnepi ebédjét pizzával képzeli el ,hogy minél olcsóbb legyen,az hálával és mosolyogva fogadja ,ha vendégeitől kiszáradt golyóstollat kap nászajándékba!

2012. jan. 24. 15:12
 16/62 anonim ***** válasza:
26%
15-ösnek igaza van, ezzel a jól szemléltető példával.
2012. jan. 24. 15:14
 17/62 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem rossz, de akkor az egész esküvőt lazára kell venni (pl kertiparti) és szólni a vendégeknek is, hogy így készüljenek.
2012. jan. 24. 15:16
 18/62 anonim ***** válasza:
84%

Osztom #17-es véleményét.

Ha már nem mindennapi az étel, a környezet se legyen régimódi lakodalmas hangulatú.

Egyébként nekem tetszik az ötlet, feltéve, hogy rengeteg féle-fajta változattal álltok elő, és mellesleg sütemény is van hozzá!!! - és tájékoztatjátok a vendégsereget, hogy vegyék egy kicsit lazábbra.

2012. jan. 24. 15:20
 19/62 anonim ***** válasza:
76%

@15:09

10-15 csirkét vétek elpazarolni levesnek, sokan nem szeretik, ez ugyanolyan felháborító számomra, mint neked a pizza. Sőt, szerintem a húslevest kevesebben szeretik, mint a pizzát.

2012. jan. 24. 15:21
 20/62 anonim ***** válasza:
63%

Ha már annyira ragaszkodtok a lapos dolgokhoz, legyen inkább krumplilángos. :D

Ne haragudj, de én nem tudom elképzelni az ünneplő tömeget, ahogy beülnek Paolo pizzériájába, a kockás terítőhöz, az asztalon ARO-s ketchup, és jóízűen belapátolják az sonkás-gombás kreációt. Bár lehet, én vagyok túl földhözragadt. Ha kicsit lezább esküvőt terveztek, akkor persze belefér, de akkoris furcsa.

2012. jan. 24. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!