Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn pizzát?
Az esküvői keretünk nagyon szűkös. Ezért eltaláltuk, hogy pizza lesz a kaja az esküvőnkön.
Ugyanis van egy kedves barátunk, akinek van egy pizzériája, így csak az alapanyagot kell kifizetnünk, szóval nagyon olcsón megúsznánk.
Ti mit szólnátok hozzá, ha egy esküvőn pizzát kapnátok?
Na szép kis válaszok jöttek.
Ezek szerint: Akinek nincs több százezre-milliója az ne is csináljon esküvőt,mert jajj gyüjtögessen még mert ez az amaz nem illendő.
Most nem azért az egy-húszért de nincs olyan a saját esküvőmön ami nem illendő.Az két ember NAGY napja nem pedig a rokonok kívánságműsora!Ha valaki hiltoni kajára készül mert azt gondolja ,x ezret ad nászajándékba és tele tömi magát...hát arról meg van a véleményem.Ha ilyen olyan kívánsága van a rokonnak mennyen és zabáljon egy kört máshol.
Nem a kaja hanem a rokon kell hogy első legyen,hogy az ifjú párnak gratulálhassak!
Mi se szervezünk nagy esküvőt majd,és nagy kaja pia dinóm- dánomat.
Jah és abszurdum,hogy csak azért ne hívjak meg még 5-6 rokont hogy a többinek fejedelmi lakoma jusson!!!
KÉRDEZŐNEK:Ne törődj a sok rosszindulatú emberrel!Úgy tegyétek ahogy nektek tetszik jól esik.És ne azért legyen a puccoskodás,hogy utána hónapokig zsíroskenyér legyen otthon a napi menü,mert nem akartok rosszindulatú megjegyzéseket évekig hallgatni.
ma 15:48
Nem mondtam,hogy nem tudok késsel villával enni!!!
Én csak azt mondtam,hogy MAGYARKÉT és nem olaszként-.- többnyire kézzel esszük.Persze lehet késsel villával is és így is lesz esküvőn.
És voltam már olaszországban.Tökéletesen tudom,hogy nem eszik ketchuppal,DE miért ne ehetném én még attól azzal?Ha nekem azzal tetszik,ízlik?Nem értelek,neked azzal van bajod,hogy amerikaiassan esszük közben te az olaszokat majmolod.
És persze,hogy a párról szól az este,de akkor is fontos az étel.
Ja igen és ne hogy már te mond meg hogy valaki nem ad magára azért mert ananásszal szereti;)
Te nem vagy eszednél,egyél csak nyugodtan úgy ahogy a nagykönyv megírta,de véletlenül sem úgy ahogy ízlik kényelmes lenne.
Én simán el tudom képzelni.Én is unalmasnak tartom az esküvői trió kaját.
A szív alakú pizza amit itt ajánlottak jó ötlet és eredeti.Amúgy pedig az ismerős csinálhat mondjuk 2 féle olasz tésztátminőségi alapanyagokból(pl.lazacos v.pármai sonkás stb.) és salátát is és akkor nem egyhangú.Akinek meg így sem tetszik,annak nem kell eljönni.
Ti napotok,nektek kell leginkább jólérezni magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!