Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nálatok hogy, mikor volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy, mikor volt a fotózás?

Figyelt kérdés

én nagyon szeretném ha a vőlegényem csak a kikérőn látna először, de ez ugye nem megy, ha előtte van a fotózás. Viszont csak polgári lesz, és a fotózásra kitalált helyszínünk sem a városban van, 20km-rel arrébb. Plusz, hogy aztán egyáltalán ne legyen egyszerű a dolog, éjszakai és nappali fotózást is szeretnénk.

Arra gondoltam, hogy másnap délután lenne a fotózás, éjszakába nyúlóan... mondjuk olyan 6-7től, besötétedés utánig. Ez nem túl kivitelezhetetlen? Persze a koszilányokkal, rokonokkal lenne aznap a polgári után, meg a lagzi közben is, csak a kettőnkről szóló "nagy" fotózás lenne utána...

ruha saját lesz, szóval a visszavitel nem gond.

Volt már, aki így oldotta meg?

Vagy hogy csináljuk, hogy csak a kikérőn/polgárin találkozzunk először?

2012. jan. 19. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Arrébb toljátok a fotózást, mivel a ruha marad így lehet akár 1 héttel később is. Mi régen nem csináltunk ekkora flancot a fotózásból. Annyi hogy az esküvőnapján felkértünk egy profi fotós ismerőst aki ezeket mind megcsinálta, családról rokonokról stb... és az esküvő utáni héten pedig elmentünk egy helyre és ott csináltunk pár képet, plusz a haver boltjába is egy zöld vászon volt mögöttünk és ugye azt a zöld hátteret lecserélte néhány képre ami a háttér volt ilyen normális felirattal az esküvő ideje volt rajta meg egy ilyen esküvői szolid háttérrel marha jó lett.
2012. jan. 19. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk egyszerűsíts a megálmodott terveden, de csak annyiban, hogy megvalósítható legyen. Inkább hagyd a hülye "ne lásson az esküvő előtt" babonát és legyen ésszerűen megtervezve a dolog.
2012. jan. 19. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekünk igen kis légyszámú esküvőnk volt, tehát úgy mint kikérő, nem volt.

Férjem itthon öltözött, én pedig sógornőmnél. Polgári előtt kb. két órával jött értem, akkor mentünk fényképezkedni, majd onnan az esküvőre.

Én kétszer biztos nem venném fel a menyasszonyiruhát. Még ha saját is. Megvan a külön varázsa. Felvenni, megjelenni a vőlegény előtt benne, menni az esküvőre...Szerintem ez egy olyan ruha, amit csak akkor az egyszer szabad felvenni. ha esküvő előtt egy, két, vagy több nappal, vagy esküvő után is felvenném, teljesen elvesztené a varázsát. Nem tudom érted-e. Lehet, hogy ez csak az én h.lyeségem, de így gondolom.

esetleg úgy oldhatnátok meg, hogy amíg a vendégsereg az esküvőről átmegy a lakodalom helyszínére, és ott elhelyezkedik, addig ti elmentek fényképezkedni. Közeleb nincs megfelelő hely? Az éjszakait pedig esetleg egy menyasszonyszöktetésnek álcázott fényképezkedéssel megoldhatnátok.

2012. jan. 19. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
A bátyáim lagzijában volt úgy hogy kikérő, polgári, templomi, majd mentek a fotóshoz. Addig a násznép ment a vacsora helyszínére ahol már ott volt a zenész és addig lehetett táncolni. De nagyon rossz volt annyit várni a párra. Akár 2-2,5 órát is. A barátnőmék előtte voltak az esküvő délelőttjén, majd polgári stb... Nálunk is így lesz, mert sokkal jobb.Mi együtt is élünk de én nem fogok külön öltözni vagy máshoz elmenni addig. Megbeszéltük hogy közösen öltözünk a saját házunkban az augusztusi esküvőnkön. Nagyon kiábrándító hogy abban a felfokozott hangulatban várni kell 2-3 órát. Az ilyen babonákban meg nem hiszek hogy mi van ha lát.
2012. jan. 24. 09:33
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi, nekem is ez a véleményem, nem akarom, hogy várni kelljen ránk...:S

amúgy nem a babona miatt szerettem volna, inkább csak így szeretném

2012. jan. 24. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenki a babona miatt öltözik ám külön. ( én pl. nem is tudom pontosan, hogy miért nem láthatja egymást az ifjú pár, csak felöltözve. ennyire nem foglalkozok a babonával. Mégis külön öltöztünk )

Mi egyszerűen nem akartuk látni egymást, csak felöltözve. Sokkal szebb volt így az egész. Csodálatos volt úgy meglátni a másikat.

Azért ez nem egy sima program, ahova felöltözünk, és már indulhatunk is. Legalábbis szerintem több annál. Úgymond jó érzés megadni a módját.

2012. jan. 24. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Én tényleg azt hittem hogy a babona miatt van ez az emberekben.
2012. jan. 24. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Esküvői fotósként azt gondolom, hogy ez a legjobb amit tehetsz, magaddal a fotóssal és a pároddal is. Ha a fotózás másnap van, akkor nem kicsit megkönnyíted mindenki dolgát. Nem kell aggódni az idő miatt, a vendégsereg miatt. A délután és az este is jó gondolat. Arra azért figyelj, hogy ne kezdjétek el túl korán (évszakfüggő), mert ha még nagyon magasan van a nap, akkor a fotósnak nagyon nehéz dolga lesz, ráadásul mire szépek lesznek a fényeitek, mindenki belefásul a dologba.

Sok boldogságot!

2012. febr. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!