Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hamarosan 5 éve vagyunk együtt a párommal, és már nagyon rég kiterveltük, hogy jövöbe egy bizonyos dátumon szeretnénk összeházasodni.
Figyelt kérdés
Azért választottuk a jövő évet mert az én nővéremnek ebben az évben lesz és ne legyen a családon belül egy évben kettő. Meg még a családot is néztük, hogy anyagilag is legyen jobb. A barátom húgának a tavaly volt az eljegyzésük, de az idén nem akartak összeesküdni. És most pont eléjünk betették az ők esküvőjük dátumát. Pedig a miénk rég kivolt már tűzve, csak nekünk nem volt meg az eljegyzés. Most a barátom szülei kéréték hogy halasszuk. Mi nem szeretnénk elhalasztani, mert már nagyon rég ezen a dátumon szeretnénk, plusz apukám súlyos beteg és örülnék ha ott tudna lenni az esküvőmön, de ha még egy évet tóljuk, lehet hogy nem tudna már ott lenni. Ez olyan szemétség nem? Mit szóltok hozzá.2009. máj. 25. 13:07
22/22 anonim válasza:
Én elleneztem a duplát.Az ikerpár más,mert ők kötődnek annyira egymáshoz,de így?Apámék triplát tartottak és ronda volt,nagy volt a kavarodás és minden azért mert ne legyen olyan sok az egész.
A különbség annyi volt,hogy apám anyámmal,apám öccs anyu legjobb bnőjével és anyu bátyja kerianyummal.
Sztem gáz volt,ők sem akarták de hát a szülők...na pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!