Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek? Hamarosan 5 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hamarosan 5 éve vagyunk együtt a párommal, és már nagyon rég kiterveltük, hogy jövöbe egy bizonyos dátumon szeretnénk összeházasodni.

Figyelt kérdés
Azért választottuk a jövő évet mert az én nővéremnek ebben az évben lesz és ne legyen a családon belül egy évben kettő. Meg még a családot is néztük, hogy anyagilag is legyen jobb. A barátom húgának a tavaly volt az eljegyzésük, de az idén nem akartak összeesküdni. És most pont eléjünk betették az ők esküvőjük dátumát. Pedig a miénk rég kivolt már tűzve, csak nekünk nem volt meg az eljegyzés. Most a barátom szülei kéréték hogy halasszuk. Mi nem szeretnénk elhalasztani, mert már nagyon rég ezen a dátumon szeretnénk, plusz apukám súlyos beteg és örülnék ha ott tudna lenni az esküvőmön, de ha még egy évet tóljuk, lehet hogy nem tudna már ott lenni. Ez olyan szemétség nem? Mit szóltok hozzá.
2009. máj. 25. 13:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Beszeljetek a lannyal! Jo bunko mit ne mondjak. Nyilvan direkt igy csinalta, valoszinu neki mindegy lett volna a datum, nem? Milyen irigy, bunko emberek vannak, Istenem!

Beszeljetek veluk, mondd meg neki ne legyen ennyire gyerekes es irigy a gondolkozasa. Mi ez loverseny? Versenyzik veletek, kire jut tobb penz, kinek meg lesz elobb az eskuvoje? Ovoda.

Ha nem engednek az idopontbol, tartsatok meg amikor ti kiszemeltetek az idot, ne engedjetek abbol.

De azt nem ertem mondjuk ne haragudj, miert kell mindent masoknak is elmondani? Latod ha nem fecsegtetek volna elore az ahitott idopontot, nem lennetek bajban.

2009. máj. 25. 13:56
 12/22 A kérdező kommentje:
A barátom szülei mindig is jobban támogatták a húgát, mert ő a legkissebb és ő volt a kedvenc. Nekem amúgy semmi bajom a barátom családjával, nagyon jól kijövünk, de a húga barátját jobban elfogadják, mint engem, mert ott a szülök összejárnak és járnak egymásnak segíteni. Az én szüleim más társaságba járnak és munkában ők nem tudnak segítni, mert apukám nem dolgozhat a betegsége miatt.
2009. máj. 25. 14:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Szándékosan mondtuk el a dátumot jó előre, hogy mindenki ahhoz tartsa magát és éppen ettől féltem. Be is igazolódott :(.
2009. máj. 25. 14:04
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ezt a barátodnak kell tudni lerendezni a saját szüleivel.

Ti megmondtátok nekik előre, nektek akkor lesz a lagzi. Az ő dolguk a húg esküvőjét máskorra tenni.

Ne legyen nyuszi a srác, beszéljen a szüleival, akkor is, ha a hufi akedvenc.

2009. máj. 25. 14:23
 15/22 anonim ***** válasza:
a párod húgának el kéne gondolkodnia a kapcsolatán, ha még beleszólása sincs az esküvője dátumába.. Ha egyszer ő benne lenne mégis mért nem áll ki a véleménye mellett? Halálra ítélt kapcsolatnak tűnik... Egyébként érthetőek az érveid, de ezt nem velünk kell megbeszélned, hanem velük. Ne hagyd magad, de próbáld megértetni velük az okot, ne pedig csak harcoljatok.
2009. máj. 25. 15:23
 16/22 anonim ***** válasza:
A dupla esküvő olyan személytelen,anyáméknak tripla volt és az egéz nagyon gáz volt.Ez a ti napotok csak rólatok szóljon.Én vagyok olyan önző,hogy nem engedném.Az a legegyszerűbb ha elmondod nekik amit nekünk,féltek,h apukád már nem lesz veletek,ezt akarjátok,vagy ha ők ragaszkodnak a tiétek előttihez,akkor ti elhúztok valahová egyedül esküdni,aztán fortyogjanak a saját levükben:P
2009. máj. 25. 18:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Na ez a szitu jól megalapozza a rokonság közti sértődöttséget egy jó időre!

Mi az oka annak, hogy nem lehet a két esküvőt egy nyáron tartani?

2009. máj. 25. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Volt itt akinek nincs jó véleménye a dupla esküvőröl. Hát én eddig egy ilyenen voltam és nagyon jó volt. Egy iker párról volt szó, mind a ketten ugyanazon a nyáron akarták, mert már jövöre mindketten babát terveztek. Ezért megtartották együtt. Így legalább a közös rokonokat és ismerősöket, nem kellett kétszer szórakoztani, kb. 2 hét különbséggel. Nagyon szép volt. Bár közöttük tényleg nagy testvéri szeretet van, és a két fiú is nagyon jól kijön egymással. Ha nem vagytok rosszaban a párod húgával, akkor ez is egy alternatíva.
2009. máj. 26. 10:17
 19/22 A kérdező kommentje:

Egyenlőre kieggyeztünk fél év külömbségbe, remélem azt be is tartják. A család szeretné azt az idő külömbséget, mert minket az nem érdekelne ha 1 hét külömbség lenne is. CSak hát nekik anyagiakban kellene egy kis idő. Mi mondtuk, hogy mi megcsináljuk a saját pénzünkből, de ők nem szeretnék, mert a többi gyereknek is fizették.

A dupla esküvő azért nem jó, mert teljesen más elképzeléseink vannak. Ők egy igazi falusi lakodalmat akarnak, mi pedig városon tartanánk. A húga barátjának pedig nagyon sok meghívottja van és ahhoz nagyon nagy hely kellene. Ők nagyon nagy lagzit szeretnének, mi pedig kissebbet.

2009. máj. 27. 18:17
 20/22 anonim ***** válasza:
nekünk februárban volt, a férjem bátyjának pedig áprilisban. Ugyanabban az évben. Semmi probléma nem volt belőle. :-) (A szülök egyik lagziba se tudtak fizetni egy fityinget sem, a két vőlegény állta az egész költséget.) Egyáltalán nem volt ciki, hogy két hónapon belül volt a két esküvő.
2009. máj. 27. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!