Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hozzámennél?
Tegyük fel, hogy van egy férfi, akivel nagyon egy húron pendülsz, egymás "másik felei" vagytok, megértitek egymást, együtt éltek, an egy közös gyereketek, akit mindketten imádtok.
DE szinte minden nap sikerül összebalhézni alami hülyeségen, mert mindketten feszültek vagytok, és nincs "türelmetek" a másikhoz, és ilyenkor ő nagyon megbánt téged, aztán pár óra múlva megbeszélitek, és minden rendben. Ő veled akar maradni minden áron, hiszen nem direkt sért meg, és fontos neki a családja (te, és a gyerek).
Én kivárnám, míg megnő kicsit a picur és ha nem változik semmi, akkor nem mennék hozzá. De amúgy, ha így is megvagytok, szerintem felesleges procedúra.
A nagyon megbántást pedig én nehezen bocsátom meg, nem értem miért nem kerülhet előre a megbeszélés.
Ha jó apja a gyereknek, és szereted akkor igen!
Nincs olyan probléma amit nem lehet megoldani, akkor ha 2 ember szereti egymást
Nem értem, miért kérdezed, normális-e a házasságban a mindennapi összezörrenés, mikor már házasok vagytok, csak senki előtt nem vállaltátok fel egymást komolyan.
Az összezörrenés a kapcsolatok nagy hányadában előforduló jelenségek, amikor idővel, vagy időszakonként változnak, és megoldásra váró problémák, a megoldás pedig nem az, hogy se veled se nélüled, hanem az, hogy felvállaljátok egymást tisztességesen, és megoldjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!