Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tapasztalatok! Volt-e vagy van-e olyan menyasszony aki az internetről rendelt menyasszonyi ruhát és csalódott az eredményben?
Mennyiért nézel egyébként ruhákat? Csak mert én 50eFt-ért vettem tavalyelőtt télen 2011-es modellű vadiúj ruhát Magyarországon úgy, hogy természetesen fel lehetett próbálni! Rendes szalon, csak épp baráti áron. Ez gyakorlatilag kölcsönzési ár alatt van...
Ha érdekel, megadom a honlap címét!
Én is a neten vettem a ruhámat. Nem csalódtam benne, mivel vagy 200 képen nézegethettem :) A valóságban is úgy néz ki, mint a képeken, tehát én nem csalódtam.
Még a nézegetés idején több embert is megkértem, hogy küldjön nekem több képet úgy, hogy valaki viseli. Több oldalról, megfelelő fényviszonyok mellett... szerintem ezzel a kéréssel kiküszöbölhető a probléma. Ha az eladó valóban el szeretné adni a ruháját, teljesíti ezt az apró kérést. Ha meg nem küldi további képeket, akkor egyértelműen valami probléma van a ruhával.
Sziasztok!
Azt azért mindenki tudja, hogy képek retusálva vannak és soha nem lesz olyan élőben egy ruha mint a képeket. Más amikor egy katalógusba készítenek képeket csodás ruhákról és más élőben. Én több szalonban jártam ahol eredeti ruhákat árulnak és ott sem volt olyan az eredeti mint a modellen a ruha. Senki nem lesz olyan a kiválasztott ruhában ez tény! Ha ezeket látjátok akkor nem lehet csalódás a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!