Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felvennétek ilyen abroncsos ruhát esküvőre? (csak egy vendég lennék, de rokon)
Talán ha elolvasnád még egyszer, akkor rájönnél, hogy az összhatás volt borzalmas, a viselkedés, a ruha, a kinézet.
Nem az , hogy valaki ilyen idősen férjhez megy és lakodalmat tart. Kb. mindenki ezen mosolygott, látni kellett volna, hogy értsétek.
Nem veszem fel :)
Nem vagyok annyira hülye, csak kíváncsi voltam hogy jól gondolom-e hogy nem illik!
Ez az utolsó, amit linkeltél ruha?!
Már ne haragudj, de ebben inkább az út szélére állhatnál ki.
Egyébként én voltam olyan esküvőn, ahol olyan alkalmi ruhában kellett megjelenni amit a kérdésedben és utána linkeltél. Szépek voltunk, az egész násznép... csak nehéz volt a menyasszonyt megtalálni, mert ő nem fehér ruhában volt, hanem barackszínűben, mert azt tetszett neki.
Úgy néztünk ki, mintha valami bálon lennénk.
Felejtsd el a fehéret, a pezsgőszínt, meg a törtfehéret stb..
Egyébként ez a ruha már sokkal jobb. Lazac szín meg szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!