Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felvennétek ilyen abroncsos ruhát esküvőre? (csak egy vendég lennék, de rokon)
Egy esküvőt tényleg nem szabad összekeverni egy nagyszabású estéllyel. Ott mindenki egyformán fontos itt viszont a pár a főszereplő.
Ezek a fazonok nem illenek egy esküvőre pláne egy szimpla vendégnek akkor is ha rokon.
Elhiszem, hogy várod a nagy eseményt biztos nagy buli lesz és szeretnéd kihasználni a nagy alkalmat, a nők szeretnek jól kiöltözni -én is:)- De ne akard, hogy rád fújjon a fél vendégsereg a menyasszonnyal az élen.
Egy csinos kosztüm, vagy egy egyrészes elegáns, szűkebb, kevésbé díszes (tehát kevésbé menyasszonyi ruhás)cuccot jobban el lehet képzelni.
Hát, én is voltam olyan esküvőn, ahol kb. mindenki túlragyogta a menyasszonyt :D Esküszöm a sportcipős farmeres vendég szebb volt nála, neki nem a ruhája volt csúnya, egyszerűen a nő volt nagyon ronda, és fiatal sem volt.
Szóval ha nálatok is ilyesmi a helyzet, akkor semmiképp se öltözz így :D
off:
De már az is baj, ha valaki idősebben menyasszony? Azért ne legyünk már ennyire korlátoltak...
Kérdező: akkor menjél nyugodtan olyan ruhában, amilyenben akarsz. Ha ilyen véleménnyel vagy a menyasszonyról...
Bocs, de röhejes volt 35 évesen hófehér abroncsos ruhában és akkor asszony lesz a lányból zene :D
Senki nem mondta, hogy tilos, de attól még ez akkor is borzalmas volt.
ma 18:39
Én 36 évesen jutottam el odáig, hogy esküvőt tudtunk tartani a párommal...Soha nem értettem ezt a magyar mentalitást, egy nő 30 felett már vénasszony?...pf
Hát szerintem nem illene, de próbáld ki, kíváncsi lennék a reakciókra.
Valaki írta itt, hogy "borzalmas", ha valaki 35 évesen menyasszony. Szerintem meg ez a proli, kicsinyes gondolkodásmód borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!