Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő = jópofizás, képmutatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő = jópofizás, képmutatás?

Figyelt kérdés

2013 nyarán lesz az esküvőnk és én már gondolkoztam hogy kiket hívjak meg, kiket látnék szívesen a vőlegényem és az én rokonaimon kívül. Tudom hogy ilyenkor illendőségből "illik" meghívni a közeli barátokat, de nekem sosem volt baráti kapcsolatom a vőlegényem barátaival,(főleg lányokkal) sosem kezeltek engem egyéniségként, hanem mint a barátom barátnője.

Plusz minden buliban a sárga földig leisszák magukat, kelletik magukat a férfiaknak és tartok attól hogy az esküvőn sem lenne ez máshogy, a bulikban botrányosan viselkednek. Az én rokonságomban sok kisgyerek van, remélem értitek...:/

Nem szeretném életem legboldogabb napján feszélyezve érezni magam, hogy vajon most hogy viselkednek, kire másznak rá... És az én esküvőmön hadd lássak olyan emberek szívesen akiket szeretek és kedvelek! Úgy érzem képmutatás lenne és álszenteskedés ha ők is ott lennének, legalábbis részemről. Vagy erről is szól az esküvő? Olyanokat is meg kell hívni akiket nem szívesen látunk?

23 N

2012. jan. 4. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a ti esküvőtök,ti döntitek el,kit hívtok meg

.Nekünk most nyáron lesz ,és minket nem érdekel,hogy mi illik és mi nem,pontosabban annyira érdekel,hogy akit illik,azt csak! a ceremóniára(önkorm.) hívjuk meg.

Nálunk durvább a helyzet mint nálatok,mert pl.a vacsira egyikünk apukája sem kap meghívást,csak a ceremóniára.

Én jól szeretném magam érezni az esküvőmön és nem a hülyeségeiket hallgatni.(amúgy sem egy társasági emberek)

Kis esküvő lesz,a vacsin 25-en leszünk,barátokkal együtt és az utóbbi a túlnyomó többség.Természetesen az anyukák jönnek a párjaikkal,de unokatesók stb. nem.

Mi nem vagyunk hajlandóak meghívni a vacsira olyan bárkit-lehet rokon is- aki letojja a fejünket évközben.

2012. jan. 4. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:

utolsóval értek egyet!!

Mi is közösen beszéljük meg, h kiket szeretnénk hívni. Nem értem, ez máshol úgy megy, hogy : én is azt hívok, akit akarok, meg te is..??

Engem sem érdekel, h kit illik meghívni és kit nem, legyen az rokon, vagy akárki. Egyik mamám gyerekkorom óta tojik a fejemre. Hiába a mamám, ha nem kíváncsi rám. Ha én nem látogattam volna, akkor évekig nem lát..

Nem szeretném, h ott legyen az esküvőnkön, és mérgezze a hangulatot. Illetve, apukámat sem szeretném, hogy ott legyen.

2012. jan. 4. 23:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi is csak olyanokat hívunk meg, akiket szeret valamelyikünk. De van a vőlegényemnek olyan haverja, akivel én sem találtam meg soha a közös hangot, de mivel a vőlegényem szeretné, ha ott lenne, ezért meghívjuk. Szerintem nem szép dolog, hogy te már magadban előre fúrod azokat az embereket, akik a vőlegényednek esetleg fontosak. Ugyanis az esküvő napja legalább annyira az ő napja is, mint a tied. Biztos a te meghívottjaid között is lesz olyan, akit ő annyira nem szívlel, úgyhogy szerintem ezt beszéld meg a vőlegényeddel, de legyél kompromisszumkész, és ne azzal kezd, hogy te nem akarod meghívni a barátait, mert mindig leisszák magukat
2012. jan. 5. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a párod mindenképpen ragaszkodik hozzájuk, akkor esetleg úgy lehetne áthidalni a problémát, hogy csak magára a szertartásra hívjátok meg, de lagzira nem, mert oda csak rokonok és szűk baráti kör. Így nem lesznek ott ezek a lányok, akik leinnák magukat a sárga földig. :))
2012. jan. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!