Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez tiszteletlenseg lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tiszteletlenseg lenne?

Figyelt kérdés
Lehet en valtoztam tul sokat. Tudjatok anno mindig azt neztem, hogy ki miert nem fogad el,es valtoztatni rajta. Mostanra talan a sok kihasznalas vegett at is estem a lo tulso oldalara, es kevesek velemenye szamit. Gyakorlatban a volegenyem es anyum velemenye. Anyum tudja, mert neki elmondtam, es nem volt megbotrankozva,sot..tudja,hogy ok most nem tudnak kijonni es sok boldogsagot kivan. Szoval adminisztrativ okok miatt,de tenyleg csak amiatt most,kulonben varnank meg vele 1-2 evet es utana tortenne meg. Szoval elvesz felesegul. Csak polgari lesz, es megkonnyit sok adminisztrativ dolgot kesobb. Ugy terveztuk meg mi se oltozunk ki,bemegyunk alairjuk es ennyi. Ezt o mondta, tehat, hogy nehogy barkit is meghivjunk,minek? Igazabol eloszor furcsaltam,aztan mara mar en is igy latom jol. Sot lehet el se mondanank, mert minek? Egy papir,elunk tovabb,mi tenyleg szinte semmi jelentoseget nem tulajdonitunk neki. Nem szegyeljuk es senkit senki nem tagadna ki. Egyszeruen csak, ahogy joga van egy menyasszonynak nem meghivni az utalt testveret,ahogy joga van hisztizni,ugy nekem/nekunk is ezt tenni. Kerdesem azert szuletett,mert egy ideje en mar talan tenyleg nem tudom realisan felmerni,hogy megbantok e masokat. Ez nagy tiszteletlenseg lenne? Kivitelezheto ugy,hogy nem harangozzuk be, es elunk tovabb,mintha mi se tortenne? Vagy azert mondani mondjuk el utana?
2012. jan. 3. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Teljesen jól gondolkozol.

Persze a vidéki idősebb generációk és esetleges sértődésre hajlamos rokonok, barátok lehet nem így látják.

De a lényeget jól látod és valójában csak ez számít.

2012. jan. 3. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a ferjem csaladja kiakadna. De ha mar a mi napunk,akkor...? Nekunk igy lesz normalis, a kerdes mar csake egyaltalan elmondjuk e utana,vagy az se. Ha meghivnank a csaladjat, akkor az min 30 ember lenne,testverek,testverek parjai,gyerekek, anyukaja uj pasija,apukaja uj noje etc. Ha valaki nem jon,akkor meg az lenne a baj,es abbol lenne sertodes.
2012. jan. 3. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, megtehetitek így is, ha ez megfelel mindkettőtöknek. Azért azt érdemes végiggondolni, hogy nem fogod-e ezt később megbánni? Hogy nem volt meg a dolog ünnepélyes oldala? Mert ugye a szülinap is működik úgy is, ha kap a másik két puszit jókívánság gyanánt, meg úgy is, ha készülünk rá, tortát sütünk és ünneplünk. Szerintem ez is egy ilyen kérdés.
2012. jan. 3. 11:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Ketten elmegyunk egy wellnes hotelba, ha addig nem gondoljuk meg magunkat, kiveszunk 1 nap szabit, egyebkent is utazgatunk mindenfele,meg meglepjuk egymast ajandekokkal. En inkabb azon gondolkodtam el,hogy a csaladja mit szolna,de hogy oszinte legyek nem erdekel igazan,bar azt nem tudhatom,hogy kesobb ebbol a szempontbol megbannam e.
2012. jan. 3. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló.

Elmondom az én történetem.

Teherbe estem és egyedül maradtam. A családom teljesen kiakadt, egyértelmű volt számukra, hogy nem tarthatom meg a kicsit. Én mégis megtartottam és elköltöztem jó messzire tőlük. Az apa családja meg nem is tudott a gyerek létezéséről sem (bár ő elismerte és fizeti a gyerektartást, de titokban tartja a családja előtt).

Az én szüleim két év után jöttek utánam sírva, hogy megbánták a viselkedésüket. Az apai nagyszülők 5 év után valahogy megtudták a titkot, hogy van egy unokájuk. Felkerestek és a fiúk nevében is bocsánatot kértek.

Ez most persze más helyzet, mint a tiéd. Csak a közös az benne, hogy ne hagyd, hogy más ítélete döntsön a te ügyedben. És az, hogy nagy rá az esély,hogy az ő véleményük is változhat idővel.

2012. jan. 3. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Az esküvö két ember döntése. Hogy kit hivtok meg abba senkinek nincs beleszolasa csak nektek kettötöknek. Sok boldogságot =)
2012. jan. 3. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

ha annyira nincs, vagy annyira rossz a kapcsolatotok a családtagokkal, akkor ne hívjátok meg őket.

Magától értetődik, hogy ti szintén soha nem számíthattok mások meghívására sem. Akkor sem, ha az egész bagázst meghívnák, csak titeket nem. Ha ez így megfelel, akkor ne dilemmázz rajta.

2012. jan. 3. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!