Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tiszteletlenseg lenne?
Teljesen jól gondolkozol.
Persze a vidéki idősebb generációk és esetleges sértődésre hajlamos rokonok, barátok lehet nem így látják.
De a lényeget jól látod és valójában csak ez számít.
Én vagyok az első válaszoló.
Elmondom az én történetem.
Teherbe estem és egyedül maradtam. A családom teljesen kiakadt, egyértelmű volt számukra, hogy nem tarthatom meg a kicsit. Én mégis megtartottam és elköltöztem jó messzire tőlük. Az apa családja meg nem is tudott a gyerek létezéséről sem (bár ő elismerte és fizeti a gyerektartást, de titokban tartja a családja előtt).
Az én szüleim két év után jöttek utánam sírva, hogy megbánták a viselkedésüket. Az apai nagyszülők 5 év után valahogy megtudták a titkot, hogy van egy unokájuk. Felkerestek és a fiúk nevében is bocsánatot kértek.
Ez most persze más helyzet, mint a tiéd. Csak a közös az benne, hogy ne hagyd, hogy más ítélete döntsön a te ügyedben. És az, hogy nagy rá az esély,hogy az ő véleményük is változhat idővel.
ha annyira nincs, vagy annyira rossz a kapcsolatotok a családtagokkal, akkor ne hívjátok meg őket.
Magától értetődik, hogy ti szintén soha nem számíthattok mások meghívására sem. Akkor sem, ha az egész bagázst meghívnák, csak titeket nem. Ha ez így megfelel, akkor ne dilemmázz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!