Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet pénzt kérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pénzt kérni?

Figyelt kérdés
Az esküvői meghívóba szeretnénk beleírni egy néhány soros versike formájában, hogy nászajándék helyett inkább pénzt szeretnénk kapni. De nem találok sehol jópofa verset erre. Van valakinek ötlete?
2009. máj. 22. 13:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Mi úgy csináljuk, hogy majd egy külön kártyára nyomtatjuk az alábbi versikét, és akiktől tényleg pénzt várunk és nem pofátlanság azoknak a meghívója mellé tesszük ezt is.

Szerintem jópofa és az én rokonságomban sokan fognak rajta nevetni. Egyébként is már 7 éve együtt vagyunk, nincs szükségünk lábasra meg ágyneműre. :)

A nagy izgalomra együnk-igyunk egyet,

sok szeretettel várunk benneteket.

Hangulatos kis vacsorával,

talpalávaló muzsikával.

Minden kedves vendég és rokon,

kérünk titeket, hogy ne vegyétek zokon!

De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,

ennek elkerülése végett,

amit ajándékra szánnátok,

inkább borítékban kezünkbe adjátok!

Ígérjük, hogy nem vész majd kárba,

előbb utóbb befektetjük egy kisbabába.

2009. máj. 22. 16:10
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
15:04 Mért kéne egy esküvőre tortát vinni??????
2009. máj. 22. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocs offolok, de az előttem szólóknak: szerintem akik régóte együtt élnek és mindenük megvan, azok jobban örülnek 2000 Ft-nak is, mintha egy kína vacak botmixert vagy mit tudom én mit kapnak, amire nincs szükségük, esetleg má van és így csak kacat, lom lesz belőle. Akkor adja ide az árát, vagy ne hozzon semmit. Én azért sem sértődnék meg ha egy meghívott csak 500Ft-t adna, vagy semmit. Egyébként nálunk nem lesz menyaszonnytánc sem.
2009. máj. 23. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi is pénzt szeretnénk, de nem írtuk bele a meghívóba (a stílusához nem is illett volna). A normálisabbja azért megkérdezi mire vágytok, és akkor el lehet mondani. De nálunk sokat segítettek a szülők, mert ők már az ő szűk baráti körükben is céloztak rá. Nem bunkó módon, szép finoman, meg volt aki tőlük kérdezte, hogy mit szeretnének a gyerek, tehát már nekünk nem is kell erről beszélni velük, csak átadni a meghívót. Nem kell ehhez nagy körítés. Nem baj, ha pénzt kértek. Minek kellene 3 botmixer, ha már így is van mondjuk 2. A pénzen meg ti tudtok venni olyat, amilyen nektek tetszik, amit akartok. Hidd el manapság ezen az emberek 10% sértődik meg, azzal meg nem kell foglalkozni.
2009. máj. 23. 12:13
 15/15 anonim válasza:
Nem tudom miért ne lehetne pénzt kérni. Nincs ebben semmi rossz csak szépen kell megfogalmazni!
2011. jan. 27. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!