Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pénzt kérni?
Szerintem a násznép érdeklődni fog, ha nem is közvetlenül tőletek, de mondjuk a családtól. Elég ha elhintitek szóban hogy pénz szeretnétek kapni. Vagy hogy a menyasszonytáncnál dobja bele mindenki amennyit gondol.
Én egyálatalán nem tartom jó ötletnek hogy bármilyen formában is ezt feltüntesd a meghívón.
Szia!
A npokban volt itt egy ilyen kérdés és ott írtak 3-4 versikét.
Mindjárt megkeresem neked.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
itt van irva vers , nekem tetszenek, pont tegnap volt kérdések között
Meg is van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Ha elolvasod a hozzászóláskat ott írtak nem is egyet, van amelyik kifejezetten jópofa.
Kedves Násznépünk!
Házat építünk, fészket rakunk ketten,
Étkészletet és botmixeret pedig én már vettem.
Téglát nem kérhetek, de nagy segítség volna,
Malacperselybe valóval gondolj a házasulóra!
Szia
A meghívónkhoz mi ezt mellékeltük:
Kedves meghívott vendég és rokon,
kérjük ne vegyétek tőlünk zokon,
hogy ne legyen öt kávéfőző és pipere
ezért arra kérünk szépen titeket,
hogy amit ajándékul nekünk szántok,
azt egy borítékba a kezünkbe adjátok,
megígérjük hogy nem vész kárba,
hamarosan befektetjük egy kis házacskába.
Köszönjük szépen a segítségeteket,
szeretettel várunk benneteket!
Szerintem a meghivoba beleirni azt, hogy ti penzt kertek ajandekba, vagy egyaltalan beleirni az ajandekot a meghivoba rettento nagy illetlenseg!!!
Az mas, ha valaki megkerdezi toletek, hogy mit szeretnetek. Ott nem kell mellebeszelnetek, egyertelmuen mondjatok meg, hogy penzt szeretnetek kapni.
Na, de azert ezt igy a meghivora ranyomatatni illetlenseg, es butasag, ne haragudjal.
Teljesen felhaborito, hogy most ez lesz az ujabb divat.
Tegnap is volt egy ilyen kerdes, de ugy latszik a tobbsegnek tetszik ez az illetlen otlet.
Eleve ha nekem nincs penzem lagzira, akkor nem tartok.
Ha tartok lagzit, akkor pedig azert tartok, mert szeretnek ebben a nagy oromomben a rokonokkel egyutt unnepelni. De nem az ajandek, a penz miatt tartok lakodalmat. Ez illetlenseg, es felhaborito!
Persze hogy amikor valakit meghivsz a lagziba, akkor fog nektek ajandekot vinni. Na de had dontse mar el az a meghivott szemely azt, hogy mit szeretne nektek ajandekba adni.
Ez illetlenseg igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!