Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet pénzt kérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pénzt kérni?

Figyelt kérdés
Az esküvői meghívóba szeretnénk beleírni egy néhány soros versike formájában, hogy nászajándék helyett inkább pénzt szeretnénk kapni. De nem találok sehol jópofa verset erre. Van valakinek ötlete?
2009. máj. 22. 13:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Szia, egyik baratnőm is igy volt ezzel, és a meghivó egyik sarkába az irta be, hogy: ajándéktipp- emellé pedig oda volt rajzolva egy malac, amibe aprópénz hullott. Remélem hasznos lesz az ötlet...
2009. máj. 22. 13:12
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a násznép érdeklődni fog, ha nem is közvetlenül tőletek, de mondjuk a családtól. Elég ha elhintitek szóban hogy pénz szeretnétek kapni. Vagy hogy a menyasszonytáncnál dobja bele mindenki amennyit gondol.

Én egyálatalán nem tartom jó ötletnek hogy bármilyen formában is ezt feltüntesd a meghívón.

2009. máj. 22. 13:14
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

A npokban volt itt egy ilyen kérdés és ott írtak 3-4 versikét.

Mindjárt megkeresem neked.

2009. máj. 22. 13:17
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

itt van irva vers , nekem tetszenek, pont tegnap volt kérdések között

2009. máj. 22. 13:18
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Meg is van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

Ha elolvasod a hozzászóláskat ott írtak nem is egyet, van amelyik kifejezetten jópofa.

2009. máj. 22. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem feltétlen kell beleírni a meghívóba, ugyanis ált. meg szokták kérdezni és nem is szégyen mondani, pl. mikor hívogattok, ha esetleg konkrétan nem kérdeznek rá.
2009. máj. 22. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Násznépünk!

Házat építünk, fészket rakunk ketten,

Étkészletet és botmixeret pedig én már vettem.

Téglát nem kérhetek, de nagy segítség volna,

Malacperselybe valóval gondolj a házasulóra!

2009. máj. 22. 14:06
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Szia

A meghívónkhoz mi ezt mellékeltük:

Kedves meghívott vendég és rokon,

kérjük ne vegyétek tőlünk zokon,

hogy ne legyen öt kávéfőző és pipere

ezért arra kérünk szépen titeket,

hogy amit ajándékul nekünk szántok,

azt egy borítékba a kezünkbe adjátok,

megígérjük hogy nem vész kárba,

hamarosan befektetjük egy kis házacskába.

Köszönjük szépen a segítségeteket,

szeretettel várunk benneteket!

2009. máj. 22. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg erre illetlenség célozgatni.Akit megtisztelünk a meghívással nem terhelhetjük az ajándék igényünkkel.Aki úgy gondolja úgy is megkérdezi,annak meg lehet mondani,hogy a pénznek örülnétek,aki meg nem annak felesleges célozgatni és ezzel esetleg gondot okozni.Van aki keveset tud rászánni,és csak tiszteletből megy el.Az had oldja meg az ajándékozást úgy,ahogy neki a legkényelmesebb.Gondoljunk már bele,egy családnak mibe kerül egy esküvő.Tortát illik vinni,ajándékot vagy pénzt,menyasszonytáncba adni,esetleg maguknak gyerekeknek ruhát venni...stb....van akinek ez gondot jelent,mert nem áll jól anyagilag.Aki lagzit tart az eldöntheti,hogy tudja e vállalni az anyagi vonzatát.De aki meghívott,annak illik elmenni és ezzel akaratlanul is anyagi terhet rakunk rá.Esetleg aki megkérdezi mit szeretnétek lehet azt mondani,hogy ha pénzt akkor vagy dobja a menyasszonytáncba,vagy ha nem lesz akkor csak annyit amennyi nem megterhelő a családnak.
2009. máj. 22. 15:04
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a meghivoba beleirni azt, hogy ti penzt kertek ajandekba, vagy egyaltalan beleirni az ajandekot a meghivoba rettento nagy illetlenseg!!!

Az mas, ha valaki megkerdezi toletek, hogy mit szeretnetek. Ott nem kell mellebeszelnetek, egyertelmuen mondjatok meg, hogy penzt szeretnetek kapni.

Na, de azert ezt igy a meghivora ranyomatatni illetlenseg, es butasag, ne haragudjal.

Teljesen felhaborito, hogy most ez lesz az ujabb divat.

Tegnap is volt egy ilyen kerdes, de ugy latszik a tobbsegnek tetszik ez az illetlen otlet.

Eleve ha nekem nincs penzem lagzira, akkor nem tartok.

Ha tartok lagzit, akkor pedig azert tartok, mert szeretnek ebben a nagy oromomben a rokonokkel egyutt unnepelni. De nem az ajandek, a penz miatt tartok lakodalmat. Ez illetlenseg, es felhaborito!

Persze hogy amikor valakit meghivsz a lagziba, akkor fog nektek ajandekot vinni. Na de had dontse mar el az a meghivott szemely azt, hogy mit szeretne nektek ajandekba adni.

Ez illetlenseg igy.

2009. máj. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!