Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fog penzt kerni erte?

Szerintetek fog penzt kerni erte?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, baratommal 3 honapja vagyunk eggyut, aki nekem 3. uncsim is. Anyukaja fodraszno, es szeretnek hajat festetni es vagatni, es mondtam baratomnak, hogy kerdezze meg anyujatol, hogy megtudna-e nekem csinalni. Kerdesem csak, hogy szerintetekk teljes arat fog kerni erte, vagy felarat, vagy ingyen? Esetleg ha aztmondja, hogy ingyen csinalja, akkor ragaszkodjak ahoz, hogy megis fizetek? Maskulonben eleg jo viszonyba vagyok szuleivel, tobbszor voltam vacsorazni naluk.
2011. jún. 12. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%

Rokonnal járni? Lehet, hogy nem közeli, de mégis...

Na de oké, nem ez volt a kérdés. Én nem kérnék pénzt az anyja helyében.

2011. jún. 12. 22:29
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
én a helyében nem fogadnék el pénzt, de készülhetsz cserébe vmi aprósággal-mmint utóbb- pl egy cserepes virág, egy praliné... stb. azért készülj pénzzel, nem lehet tudni...
2011. jún. 12. 22:30
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Hali

Szerintem vidd el az árát és ,ha nem fogadja el akkor vigyél neki 1 doboz csokit a jobb fajtából ,hogy "akkor köszönöm szépen" így 100% nem lesz belőle semmi szívfájdalma senkinek mert neked lesz szép hajad neki meg egy doboz csoki.

4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem kér pénzt, ragaszkodj hozzá, hiszen az alapanyagok/festék neki is pénzbe kerül. Csak ha nagyon erősködik, hogy nem kell, akkor ne fizess..
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Én soha nem kérném meg erre a párom anyukáját.

Ebből nem lehet jól kijönni.

Nem fog érte pénzt kérni (esetleg csak az anyagárat), és hiába erőlteted, hogy te igenis ki akarod fizetni, senki nem fogja lemosni rólad, hogy direkt mentél hozzá, és potyaleső vagy.

Ha meg teljes árat kérne, akkor attól tarthatna legbelül, hogy szemét anyagiasnak tartod, aki a saját "menyének" nem képes kedvezményt adni.

2011. jún. 12. 22:33
 6/19 A kérdező kommentje:
akkor jobb ha nem megyek hozza, keressek mas fodrasznot?
2011. jún. 12. 22:45
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem értek egyet a 22:33-assal. Nem fog szemét anyagiasnak tartani, ha nem fizeted ki. Udvariasságból felajánlod, ő majd elutasít, te meg viszel majd valamilyen bonbont/virágot neki. :) Nekem is volt olyan párom, akinek az anyukája fodrász volt, és hasonló volt a menetrend. :)
2011. jún. 12. 22:49
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mennyit kér majd érte, de magamból indulok ki és én nem kérnék semmi pénzt, de ha veszel neki valami csokit, szerintem örülne neki.
2011. jún. 12. 22:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

22:49!

22:33 vagyok.

Szerintem félreolvastad.

Nem az anyós fogja a kérdezőt szemét anyagiasnak tartani, hanem az anyós fog attól tartani, hogy ha teljes árat kér, akkor a kérdező fogja őt (anyóst) szemét anyagiasnak tartani, amiért teljes árat kért.

2011. jún. 12. 23:06
 10/19 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, en is valami aprosagra gondoltam, vagy esetleg az anyag arat... de nem szeretnek ingyenelonek tunni...
2011. jún. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!