Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodik vki 2010. augusztusában? Mi 28-án. Tervezgettek, készülődtök már gondolatban? Melyik városban tartjátok? Milyen lesz? Mennyi vendég? Helyszín, ruha, mennyi pénzt szántok rá, stb.
Szia!
Mi tervezgetjük azt, hogy jövő nyáron összeházasodunk. Egyikünk sem szeretne hatalmas esküvőt, csak a legfontosabb rokonokat és barátokat szeretnénk meghívni. Szerintem Pesten fogjuk tartani, bár valószínűbb valamelyikünk gyerekkori lakhelye (párom Szentes mellett lakik, eléggé kiesik, szóval szerintem inkább Pest vagy Pest mellett, ahonnan én származom). Szeretnénk egyházi és polgári esküvőt, illetve kisebb lakodalmat is, de vőfély meg ilyenek nélkül. A pénzügyi dolgokról annyira nem volt még szó, hiszen ez csak egy terv, de egyszer azt beszéltük, hogy megosztjuk a pénzt, mi ketten, szülei és én szüleim is beleadnak kb 300 ezer Ft-ot, ami szerintem nem nagy összeg, és akkor kb 1 millióból kihozzuk az egészet. Szerintem ennyi pénzből ki lehet hozni egy szép, egyszerű esküvőt. Ruhát is egy egyszerűbbet szeretnék, nem szeretem a csicsás dolgokat, egy A vonalú szoknyás (talán picit nagyobb abronccsal), hímzett, nyakpántos ruhát tudok elképzelni magamon. De ezek a tervek még mind csak a fejemben/fejünkben vannak, majd még meglátjuk mi lesz addig. :) Nektek mik a tervek?
Sok Boldogságot! :)
Szia!
Mi jelenleg Pesten élünk, de az én lakóhelyemen, Szombathelyen fogjuk tartani. 30-40 vendég lesz, és mi fizetünk mindent. Kb. 500e Ft-ot számoltunk. Csak polgári lesz, egyházi nem, mert egyikünk sem tartja fontosnak. A polgárit is a Csónakázó-tónál (hasonló a Margitsz-hez) szeretnénk, nem a teremben. Leány, legénybúcsú sem lesz.
Nektek is sok boldogságot!!
Szia!
mi szombathelyiek vagyunk, és szeptemberbe lesz nekünk. Mi Vasszécsenybe tervezzük, mi inkább egy bulit akarunk,malacsütés, sok gyerköcnek kis játszóház, nem hagyományos lakodalmat tervezünk. kb 80 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!