Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasodik vki 2010. augusztusá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodik vki 2010. augusztusában? Mi 28-án. Tervezgettek, készülődtök már gondolatban? Melyik városban tartjátok? Milyen lesz? Mennyi vendég? Helyszín, ruha, mennyi pénzt szántok rá, stb.

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi tervezgetjük azt, hogy jövő nyáron összeházasodunk. Egyikünk sem szeretne hatalmas esküvőt, csak a legfontosabb rokonokat és barátokat szeretnénk meghívni. Szerintem Pesten fogjuk tartani, bár valószínűbb valamelyikünk gyerekkori lakhelye (párom Szentes mellett lakik, eléggé kiesik, szóval szerintem inkább Pest vagy Pest mellett, ahonnan én származom). Szeretnénk egyházi és polgári esküvőt, illetve kisebb lakodalmat is, de vőfély meg ilyenek nélkül. A pénzügyi dolgokról annyira nem volt még szó, hiszen ez csak egy terv, de egyszer azt beszéltük, hogy megosztjuk a pénzt, mi ketten, szülei és én szüleim is beleadnak kb 300 ezer Ft-ot, ami szerintem nem nagy összeg, és akkor kb 1 millióból kihozzuk az egészet. Szerintem ennyi pénzből ki lehet hozni egy szép, egyszerű esküvőt. Ruhát is egy egyszerűbbet szeretnék, nem szeretem a csicsás dolgokat, egy A vonalú szoknyás (talán picit nagyobb abronccsal), hímzett, nyakpántos ruhát tudok elképzelni magamon. De ezek a tervek még mind csak a fejemben/fejünkben vannak, majd még meglátjuk mi lesz addig. :) Nektek mik a tervek?

Sok Boldogságot! :)

2009. máj. 22. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi jelenleg Pesten élünk, de az én lakóhelyemen, Szombathelyen fogjuk tartani. 30-40 vendég lesz, és mi fizetünk mindent. Kb. 500e Ft-ot számoltunk. Csak polgári lesz, egyházi nem, mert egyikünk sem tartja fontosnak. A polgárit is a Csónakázó-tónál (hasonló a Margitsz-hez) szeretnénk, nem a teremben. Leány, legénybúcsú sem lesz.

Nektek is sok boldogságot!!

2009. máj. 22. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
2010 augusztus 20. Mi már megtaláltuk a helyszínt, azt hiszem ez az első lépés. Az elképzelés már megvan már csak meg kell valósítani. Szerencsére megegyezik az ízlésünk, nincsenek nézeteltéréseink a párommal. Már csak a létszám tisztázására van szükség és jöhet a szervezés január- februártól. Addigra meglesznek a visszaigzolások a létszámról a meghívottaktól. Már mindenhonnan kértünk árajánlatot és személyes találkozóra is sor került. Szóban már a Budapesti helyszínnel mindent letisztáztunk. Kb. 1.5 milla lesz az egész mindennel együtt 100 főre. Tánc és smink ismerőssel megoldott így költségmentes. Mivel szabadtéri sátras party lesz, ezért a ruhám sem lesz habos babos, nem is tetszik, hanem valami lezserebb, de menyasszonyos ruha.
2009. szept. 4. 12:38
 4/4 anonim válasza:

Szia!

mi szombathelyiek vagyunk, és szeptemberbe lesz nekünk. Mi Vasszécsenybe tervezzük, mi inkább egy bulit akarunk,malacsütés, sok gyerköcnek kis játszóház, nem hagyományos lakodalmat tervezünk. kb 80 fő.

2010. jan. 18. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!