Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eskuvot kepzelsz el? Tengerpart, naplemente, ti ketten es a pap, vagy,150 vendeg,5 fogas, moka, kacagas?
Mondjuk egy étteremben, szűk családi körben (max.5-6 fő) egy vacsora. Gyűlölöm a nagy felhajtást, a puccos magamutogatós, "kicsinálnagyobbfesztivált" dolgokat, ahogy öregszem, egyre jobban :-)
35F
Én hagyományos vidéki lagzit szeretnék, a szokásokkal együtt, menyasszonytánc, tányértörés... stb.
Helyszín: családi ház hatalmas udvara, sátorral.
létszám: max 100 fő
fogások: húsleves, és vegyes tál: sültek, rántott húsok, zöldségek, saláták...sajtok. torták, házi aprósütik.
Az enyém szolid, 30 fős, csak polgári, étteremben vacsorázós volt. Mi ilyet szerettünk volna, és hiába akart a rokonság hét országra szóló dáridót, tőlünk idegen ez a rongyrázás.
24/N
hagyomanyos, polgari+templomi volt, lagzi 60 fo
34/F
A ruhámat magam szeretném elkészíteni (minta már van). Én szeretnék egyházi szertartást is, mert nekem fontos (kár, hogy nem egyenrangú az egyházi és a polgári, akkor elég lenne 1 helyre menni).
Vendégek között kevesebb rokont szeretnék, mint a barátot, mert nem fogom etetni azokat, akik felém se néznek, de az esküvőre meghívást elvárnák a színjáték kedvéért.
A meghívókat házi készítésűnek képzelem el.
Most hirtelen ennyi, a többi ráér akkor, ha aktuális lesz és már gyűrű lesz az ujjamon. :-)
Pár hónapon belül 26 éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!