Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen eskuvot kepzelsz el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eskuvot kepzelsz el? Tengerpart, naplemente, ti ketten es a pap, vagy,150 vendeg,5 fogas, moka, kacagas?

Figyelt kérdés
A 2 vegletet irtam, persze lehetnek koztesek, de melyik all kozelebb hozzad? Nemet es kort is ird le, kerlek.
2010. szept. 21. 13:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

Sok vendég, a ceremónia egy gyönyörű kertben (már meg is találtam a tökéletes helyet), "elegánsabb" lagzi (szóval nem a hagyományos magyaros ételek és a mulatós zene, hanem valami kicsit különlegesebb étel és fiatalos, de igényes zene).

23/L

(nincs jelenleg párom, szóval még nem aktuális a dolog)

2010. szept. 21. 15:41
 12/23 anonim válasza:
77%

Nekunk harom honapja volt, az oceanparton, csak mi, a kozjegyzo es ket tanu (nem rongyrazas, eleve Floridaban elunk). Egyszeru volt, szep volt, orok emlek. A csalad hianyzott, de nem tudott volna mindenki kijonni, igy csak utolag szoltunk, igy nem volt elotte sopankodas, hogy barcsak ott lehetnenek, csak utolagos gratulaciok.

28/N

2010. szept. 21. 22:21
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

Hát én is inkább a tengerpart mellett tenném le a voksomat :) Nyárra tervezzük a nagy eseményt, de "sajna" valamivel hagyományosabb lesz itthon, mivel mindegyikünk családjában ez lesz az első, szóval a családi béke mindenek előtt :) de valószínűleg szabadtéri lesz valami különleges helyen max 50 emberrel, utána meg valami "nem lagzis" zenés mulatózás :)

De mindegy, szerintem mindegyik életed legszebb pillanata lesz!

28N

Ja és h

2010. szept. 22. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja és ha számít a pénz, kb úgyanannyi, sőt...
2010. szept. 22. 10:17
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nekünk májusban lesz :)

Igazából beszéltünk róla hogy kettesben kellene valami tengerpartra elutazni, de nálunk is ez lesz az első mindkét családban, így valószínűleg egy kb 90 fős vacsi, meg valami nem lagzis zene lesz. A szertartást peig zöld környezetben tervezzük :) (szóval érdekelne a hely, amit valaki előttem talált)

Remélem hasznos volt.

22 éves menyasszony

2010. szept. 23. 20:23
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 90 fos volt. Nagyon jol ereztuk magunkat es emlekezetes volt. En eredetileg sokkal kisebbet akartam, nem szeretem a nagy felhajtast, de a szuleim beszeltek ra, hogy tegyuk emlekezetesse es tenyleg jol sikerult. Minden olyan jol ment, hogy en almodni sem mertem rola, pedig nem sokaig terveztem, par hetig szerveztuk es csak 6 hettel elotte jeloltuk ki a napot.
2010. szept. 24. 07:05
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

Ja, es volt templomi meg polgari es nekunk igy volt kerek, en templomi nelkul nem eskudtem volna, mert nekem nagyon fontos a vallas.

Huszoneves N

2010. szept. 24. 07:06
 18/23 anonim válasza:
100%
Nekünk jövőre lesz olaszországban, tengerparton 10 vendéggel.. Nem rongyrázós, sokkal meghittebb és emlékezetes.. Ja és nem mellékesen sokkal olcsóbb, de sok utazási iroda van olyan ajánlata amiben 300 ezerből kettesben gyönyörű helyen megvan az esküvő..
2010. szept. 25. 09:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia , kedvesemmel iden szeptemberben volt a lagzink Erdelyben igazi hagyomnyos lakodalom kb 250 en fovel es a legszuperebb buli volt ahol eddig voltam delutan 1 tol, masnap reggel 8 ig tartott a mulatsag.meg mindig igy 1 honap elteltevel is minde vendeg errol aradozik, es mi is nagyon jol ereztuk magunkat.

Hozza kell tennem elotte egy hettel volt Magyarorszagon egy 70 fos ami ugyanugy jol, sikerult reggel 5 ig.

sok sikert.

szerintem mindengy h mennyi fo es hol, es hogyan az szamit h ti elvezzetek mert megismetelhetetlen lesz az a nap addig a napig en sem hittem el, s szivesen megismetelnem mert annyira szuper volt

mindketten 29 evesek vagyunk

N

2010. szept. 26. 21:27
 20/23 anonim ***** válasza:

én templomi esküvőt nagy habos ruhát, hatalmas gyönyörű tortát akartam mindig is.

és lett templomi, nagy habos ruhás, hatalmas gyönyörű tortás, és a kisfiam keresztelését is egyízben megtartva. ezt nem terveztem anno, de gyönyörű volt.

2010. szept. 30. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!