Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pénzes menyasszonytáncon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzes menyasszonytáncon kinek mennyi gyűlt össze?

Figyelt kérdés

Vagy ez már nem annyira divat?

Nálunk a szülők ragaszkodnak hozzá,mert hagyomány felénk.

Kinek mi a véleménye?

2012. jan. 1. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

nálunk általában úgy van, hogy minden párt megkérdeznek, mit kérnek ajándékba, ami legtöbbször pénz szokott lenni. Így a menyatáncnál ezt dobálják borítékba.

Nagybátyáméknál volt legutóbb esküvő, kb.120 ember volt, 1,5millát költöttek, ennyit kaptak vissza is.

A családban általában visszajön, amit rákölt a pár.

2012. jan. 1. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk nem volt menyasszonytánc, mert nem tartjuk erkölcsösnek,(mielött valaki elkezd kritizálni, hívők vagyunk, ezért nem szerettünk volna ) viszont mindenitől pénzt kaptunk.

30 fős esküvőnk volt 2,5 milla jött össze, de ebből 1 milla az egyik szülő meg 1 milla az egyik nagyié volt.

De egy átleg 600 - 700 ezer összejön egy átlag 30 főnél.

2012. jan. 1. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan nem a miénkén, de nyáron voltunk lagziba 160 fős volt és 1,2 millió jött össze, bár ez falun volt, nem volt jómódú a "közönség".

2012. jan. 2. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, szerintem jó ötlet, én is ezt fogom csinálni, jobb mintha sok kacatot kapnál. Mi is mindig úgy csináljuk, hogy pénzt adunk nászajándékba, és táncnál bedobunk egy ezrest, de van aki a borítékot dobja.
2012. jan. 2. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor az unokatesóim mentek férjhez, mindkét lagzi 100 fős volt, és 3 millió jött össze esküvőnként. Falusi esküvők voltak, és a közeli rokonoktól jött össze másfél-másfél szerintem.
2012. jan. 2. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt Tolna megyében többnyire úgy szokás, hogy van egy felvezető tánc, ahol a rokonok sorba állnak, és mindenki táncol egy kicsit a menyasszonnyal, miután a vőlegénynek odaadta a pénzt (unoka nővérem újdonsült férje egy Kassza feliratú pult mögött ült, és az volt az ablakba írva, hogy "nagy összegű befizetések" :) ), utána már csak a hagyományos, apró bedobálós, söprögetős rész jön, a menyecske ruhában.
2012. jan. 7. 11:46
 7/7 anonim válasza:
Szia! Fővárosi esküvőszervező vagyok, szinte minden esküvőmön van fizetős menyassszonytánc, és ez nem az ajándékozás. ilyenkor a vendégek kb. 2000-3000 ft. dobnak be a kosárba, 200-300 fős esküvő esetén (ahol kb. 120 férfi vesz részt, és táncoltatja meg a menyasszonyt) ez 300-350 ezer ft-t jelent. Voltam már olyan esküvőn is egyébként, amit nem én szerveztem, pesten 370 fővel 580 ezer gyűlt össze. Hogy honnan ennyi bőség azt nem tudom. szóval mindenképpen megéri ;)
2012. jan. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!