Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a nászajándék lista?
Csináltam egy web lapot amire felraktam az esküvő részleteit.Mivel ajándékot nem de pénzt szeretnénk kapni így a nászajándék listánkban a következő szerepel.
Kedves barátunk szeretnénk neked megkönnyíteni a következő listával az ajándékválasztást.
-mindenhez pótkulcs,
-Csatlakozás a barátság olajvezetékre,
-mosolygós porszívó
-kifogyhatatlan bankszámla
-örök élet
.........és mindez elfér 1 borítékban is.
20:19-es vagyok. Arról nem is beszélve, hogy ha pl én egy ilyen meghívót kapok, amin ezt feltüntetik, de nekem nem engedi meg ezt a keretem, baromira nem sértődnék meg rajta, de még csak nem is gondolkodnék el azon, mit fognak szólni... Egyszerűen nem venném úgy, hogy rám vonatkozik és kész. Max amikor átadom az ajándékom, mosolyogva megmondom, hogy sajnos egyéb módon nem áll lehetőségemben hozzájárulni a boldogságukhoz, de sok boldogságot kívánok Nekik! Ebben nincs semmi, tudják, hogy nem tudja ezt mindenki megtenni, és senki nem is várja el. Ez nem erről szól. Nyilvánvalóan ez elsősorban azoknak a közelebbi ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak szól, akik szánnának is rá pénzt, mert igenis illik, pláne közelebbi hozzátartozónak. De még távolabbi ismerősként sincs pofája normális esetben az embernek üres kézzel menni egy esküvőre.
Amúgy majd nézz körbe, mennyibe kerül manapság egy csokor virág.
21:40 egyet értek.
Mégis mért kell lepontozni azokat, akik kiállnak a lista mellett? Pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!