Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud külföldön összeházasodni egy meleg pár?
Figyelt kérdés
Előre kell egyeztetni? Hová kell menni ilyen esetben? A nagykövetségen tudnak ilyenben segíteni? És egyáltalán hogy működik ez?2009. máj. 21. 10:45
11/14 anonim válasza:
egyházi? milyen egyház fogadja el a melegek házasságát? Komolyan érdekel. Vagy konkrét egyház nem, csak ha sikerül megbeszélni a pappal/lelkésszel?
12/14 anonim válasza:
Egyházi szerintem sehol sem lehet. Pl. gondolj bele, hogy az egyház úgymond nemzetközi. Tehát elvileg nem lehetnek nagyon eltérő törvények egy másik országban és a pap megszegné az egyházi törvényt azzal, ha összeadna egy meleg párt. Hiába adná őket össze, nem lenne érvényes. Itt csak polgári esküvőről van szó. Egyébként nem véletlen, hogy a legliberálisabb országokban pl. Észak-Európában lehet már évtizedek óta a melegeknek is házasodni, mert ott az emberek nagyon kis része vallásos.
13/14 anonim válasza:
12: 08 írja, hogy volt egyházi esküvőjük. Ezért kérdezem
14/14 anonim válasza:
Minden eddig hozzászóló én vagyok és nem vagyok meleg, hanem heteroszexuális nő, aki férjhez ment. Már írtam 2-szer, hogy hetero vagyok. Csak azért írtam, mert ahol mi esküdtünk, ott melegeket is ugyanúgy összeadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!