Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyban befolyasolna szeintetek a jövönket?
én sosem értettem az ilyet... h miért kell 2-3 évet v többet egy eljegyzés után várni? Nyilván más az az idő amit a kölcsönzéssel és egyéb esküvői feladatokkal és szervezés miatt várnak, de így hogy most meg volt az eljegyzés és évek múlva házasodnak ezt sosem értettem... akkor mi fog változni? Mi lesz másképp?
Vagy mi értelme volt az eljegyzésnek...? Biztos jönnek a lehúzó és ellentmondó válaszok erre. De akkoris ez a véleményem.
Ez a felfogás is érdekes, h a szocpol miatt érdemes lenne tavasszal házasodni!
Most vagy köti valaki magát ahhoz, h eljegyzik és évek múlva csinálja az esküvőt és akkor tökmindegy, h van szocpol vagy nincs vagy pedig nem tűzi ki az esküvőt 2013-ra és nem csinál belőle problémát, ha előbb tartanák az esküvőt...
menjetek el ketten egy 10perces polgárira most a szocpol miatt, majd a tervezett időpontban a tervezett módon lehet a "rendes" esküvő :)
a polgári 2 tanúval ingyenes
A "polgári két tanúval gyorsan, egyházi később nagy felhajtással" valóban népszerű ötlet, de én sehol nem olvastam, hogy a kérdező vagy a párja vallásos lenne. Ennek fényében elég gáz a 15:01-es válaszoló felosztása, hogy esküvőből van "a polgári meg a rendes"...
2013 tavasza tényleg nincs messze, szerintem várjátok meg, ne kelljen így rohanva megszervezni az esküvőt, mert most tavaszig nincs sok idő hátra, és meló meg egyetem együtt anélkül is húzós. Ha áprilisban lejár a lakástakarék, akkor rögtön fel is kell használni?
Jajj neee.. Házasoknak kell lenni a szocpolhoz?? Pedig én úgy hallottam, hogy az nem kritérium. :/
Mi nyáron házasodnánk össze, de már építkezünk, és a szocpol nagyon sürgősen kéne, ugyanis áll az építkezés. Már van időpontunk is a polgármesteri hivatalban. Most ezért nem akarjuk előre hozni az egész ceremóniát. Mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán kitől lehet érdeklődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!