Play Station 3-mon tudok e internetezni és nem eredeti filmeket nézni? :O Mert ez nagy mértékben befolyásolná azt hogy vegyek-e konzolt.
Internetezni tudsz rajta, de a böngészője elég gyengére sikerült.
Filmeknél a legtöbb formátumot viszi csak a legelterjedtebb hd konténert az mkv-t nem játssza le.(az mkv lejátszáshoz több lehetőség is létezik)
Amit előző írt 100% igaz.
De hogy kicsit kiegészítsem, mert ha nem értesz hozzá elég elrettentő lehet, hogy pl. mkv-t nem viszi:
ezer féle módszerrel meglehet oldani, hogy vigye, és nem kell órákon át konvertálni.
Pl. mkv2vob kb 2 perc alatt megoldja, hogy vigye a videót.
Böngésző meg nem a legjobb, talán a ps3 legrosszabbra sikerült részéről beszélünk, de elviselhető.
A legtöbb honlapot megnyitja, a lényeget tudja, nem valami gyors, ezért csak néha-néha megnézni rajta egy honlapot ajánlott.
Egyszer hónapokig nem volt gépem, ps3-at használtam mindenre, és az azért nem volt olyan kellemes.
Igen.
Néha 1-2 avi-t nem játszik le, az nem tudom mitől lehet, gondolom másképp lett kódolva, vagy letöltés/másolás közben sérült a fájl, és ilyenkor corrupted data-t ír ki vagy hasonló, de ez nagyon ritka (1000+ film/sorozatot szerintem néztem már ps3-on, talán 10-et fogtam ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!