[Xbox360] Mivel lesz rosszabb?
Azt szeretnék kérdezni tőletek hogy!
ugye tudjuk azt hogy a flash előnye az hogy nem kell eredeti játékot vásárolnunk,hanem a másolt játékok is mennek rajta. Eddig oké! de mi a negatívum ? esetleg nagyobb az esélye annak hogy elromlik az xbox ?(ha a live-ot figyelmen kívül hagyjuk most) Gondolkozom rajta hogy ki kéne flasheltetni az xboxomat...igazából lenne pénzem eredeti játékokra csak az a pénz elférne máshol is:)
Nincs nagyobb esély rá, hogy elromlik, de ha elromlik akkor garanciára ne számíts.Én is nemrég az XBOX360 és PS3 gondolkodtam, de végül a ps mellé tettem le a voksom, szebb grafika, és inkább megveszem eredetibe(persze nem azt ami aznap jön ki a boltból..)Vaterán van rengeteg játék,ha vársz kicsit fél év alatt felére csökkennek az áraik..
Vagy választod a boxot,ami ha elromlik dobhatod kukába(vagy jó pénzért megcsinálják) +Flashelgetés..+Játékok kiírásán a bajlódás,mert egyiket így kell, a következőt már úgy kell..
Egy szónak is száz a vége, én inkább a PS3-at ajánlom,az 3 év múlva is egy jó konzol lesz,a Box nem tudom mennyire,főleg ha bejön a 720-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!