Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hgyan tűzhető be az élővirág hajdísz?
Szeretnék a lakodalomban a fátyol helyére élővirág hajdíszt tűzni, hogy ne maradjon "üresen" a hajam.
Mivel szokták azt beletűzni? Van ez a mini fésű, arra ráerősíti a virágos vagy hogyan? SOS
Szia!
Engem nagyon lebeszélt a virágos az élővirágos hajdíszről, pont a miatt, hogy nehéz tartósra megcsinálni, a melegben, mozgásban seperc lekókad és akkor úgy néz ki az ara, mintha a susnyásból mászott volna elő.
De azt is mondta, hogy ha nagyon ragaszkodom hozzá, akkor megcsinálja úgy, hogy szinte csak a virág feje kell hozzá, a többi drót, esetleg még a drótot be lehet vonni valamivel. Ugyanúgy lehet rögzíteni, mint egy művirágos hajdíszt, a drótot lehet betűzni a hajba, ha nagyon csúszós, akkor hullámcsattal, kontytűvel rögzíthető még.
a jövő héten lesz az esküvő, szóval valószínűleg hatalmas meleg nem lesz. (nem nyári 40 fok :D)
nem is egész nap viselném, csak a lakodalomban kb. éjfélig a menyecske szerkó átvételéig :)
Gondolom, hogy azért van virág, ami kicsit tartósabb...
köszönöm a válaszaitokat!
volt valakinek ilyen dísz a hajában? képetek van esetleg?
Az egyik volt kolleganőmnek most volt esküvője és neki volt virág a hajában.
Nem tudom igaz, hogy élő-e viszont emailben átlinkelem neked az iwiw adtalapot, itt nem szeretném nyilvábossá tenni. Remélem van iwiwed és meg tudod nézni.
Nekem a fodrász vitt hullámcsatot a virágoshoz, aki ráragasztotta a pici virágokat. Igaz volt mi csatostól kiesett...
www.webhorizont.hu/eskuvo/kepek (itt: előtte-utána pl. van közeli kép)
vagy
www.webhorizont.hu/eskuvo/video
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!