Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó fotós esküvőre Nyíregyházán?
Írtam egy cikket a fotósválasztásról, remélem segítek vele:
Mi nagyon sok fotóst és referenciájukat néztünk meg az esküvőnk előtt, de szerencsére rátaláltunk a tökéletesre.
Friss, fiatalos, lendületes. Egyáltalán nem klasszikus, unalmas képeket csinálnak és nem mellesleg nagyon kedvező az áruk.
Laky video & photography
Ja azt nem mondtam, hogy a videónkat is ők csinálták, így a két szolgáltatás még olcsóbb!Nagyon keresettek, leginkább a szakmai tudásuk és rendkívüli kedvességük miatt. Itt a facebook oldaluk : [link]
Ajánlanám nektek a www.kissfilm.hu vállalkozást!
Kiváló precizitással dolgoznak és megbeszélt határidőn belül kaptuk meg a fotókat, illetve a videó felvételt! A nagy nap első percétől az esküvő végéig ott voltak velünk! Külön napra tettük a fotózást, és délelőtti óráktól naplementéig fotóztunk több helyszínen is. A fotó könyvel és a Drón felvételekkel is nagyon megvoltunk elégedve!
Nem aktuális már, köszi :) Több éves a kérdés. De kicsit gáz, ahogy a saját vállalkozásodat fényezed úgy, mintha egy megrendelő lennél.
Egyébként voltunk Kisséknél és nekem nem tetszettek a képeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!